Hem NYHETER Poly är nu störst på Microsoft-certifierade headset och högtalare

Poly är nu störst på Microsoft-certifierade headset och högtalare

Publicerat av: Redaktionen

Med över 20 headset och personliga högtalartelefoner certifierade för Microsoft Teams har Poly nu dubbelt så många Microsoft Teams-certifierade enheter än den näst ledande leverantören.

Poly är nu störst på Microsoft-certifierade headset och högtalare 3Med branschens största portfölj av Microsoft Teams-certifierade enheter kan företaget erbjuda större flexibilitet och fler valmöjligheter bland headset, videoenheter, telefoner och högtalartelefoner.

Poly har sålt nästan 17 miljoner Microsoft-kompatibla enheter de senaste tre åren med den dedikerade Teams-knappen.

I och med den nya headset-serien Blackwire 8225 kan företaget nu fira att man har över 20 Teams-certifierade produkter, vilket är dubbelt så många som någon annan leverantör.

– Kunder och användare behöver valmöjligheter när de bestämmer vilket premium-headset eller vilken USB-ljudenhet de behöver till sitt arbete – särskilt nu när vi arbetar i nya arbetsmiljöer som hemma i köket. När det gäller högkvalitativa alternativ som sömlöst integreras med Microsoft Teams finns det ingen konkurrent som ger lika många val och samma flexibilitet som Poly, säger Christine Roberts, chef för företagsheadset på Poly.

I och med den stora förändringen i vårt sätt att arbeta kommer behovet av att samarbeta på distans bli mer aktuellt, speciellt om användningen av Microsoft Teams fortsätter att öka i raketfart. I början av mars 2020 hade Microsoft Teams 32 miljoner användare och i april 2020 hade antalet användare ökat till 75 miljoner, vilket skapar ett stort behov av Teamsintegrerade enheter.

– Eftersom distans- och fjärrarbete fortsätter för många organisationer kommer det fortsätta finnas ett stort behovä av en mängd olika UCC-integrerade enheter, inklusive Microsoft Teams. Ingen annan leverantör kommer nära Polys breda portfölj av Teams-certifierade enheter för hemmet, kontoret och allt däremellan. Polys förmåga att erbjuda enkla, flexibla och tillförlitliga enheter för kommunikation är bara en av anledningarna till att Poly fortsätter vara en ledande leverantör av globala företagsheadset, säger Alaa Sayed, branschchef på Frost and Sullivan.

Polys portfölj av Teams-certifierade enheter sträcker sig från trådlösa DECT-headset, som Savi 8200 Office- och UC-serien, och premium Bluetooth-headset som Voyager-familjen till bärbara USB-högtalartelefoner som Calisto 5300. Alla produkter är rigoröst testade, och certifierade av Microsoft, för att säkerställa bästa ljud- och användarupplevelse och har noggrant utformats för att kunna arbeta flexibelt och smidigt med Microsoft Teams.

Relaterade Artiklar