Plantronics lanserar nya Blackwire-serien
Hem NYHETER Plantronics lanserar nya Blackwire-serien

Plantronics lanserar nya Blackwire-serien

Publicerat av: Redaktionen

Headsetspecialisten Plantronics uppdaterar nu Blackwire 5200-serien och Blackwire 3200-serien.

Plantronics lanserar nya Blackwire-serien 2Blackwirefamiljen syftar till att erbjuda den perfekta lösningen för företag där headset är ett vitalt arbetsredskap. Serien har en uppdaterad design, förstklassig ljudkvalitet och kan enkelt kopplas samman fler enheter såsom datorer och mobiler. Serien består av flera modeller i varierande prestanda.

– Med Blackwire 5200-serien och Blackwire 3200-serien förnyar Plantronics den befintliga Blackwire serien ytterligare för att möta och förenkla morgondagens arbetssituationer. Forskning visar att de som arbetar på kontor ofta blir distraherade av störade ljud och avbrott – men med rätt typ av headsetlösningar blir det lättare att fokusera på arbetet. Nya Blackwire-serien är anpassad till människor vars arbete kräver att de ständigt är uppkopplade till dator eller telefon och erbjuder flexibilitet med att enkelt växla mellan olika enheter, säger Pehr Börjesson, Corporate Account Manager, Plantronics Sverige.

Om den nya Blackwire-serien:

 • Vikbara hörlurar, med medföljande fodral för enkel förvaring.
 • Besvara/ansluta samtal, justera volym och mute med en enkel knapptryckning.
 • Fungerar med de flesta enheter genom USB-A eller USB-C och 3.5 mm anslutning.
 • Ljus- och ljudindikator som uppmärksammar användaren på inkommande samtal, mute- och volymstatus.
 • Wideband ljud med bullerdämpande mikrofoner för bättre ljudupptagning.
 • Kompatibel med Plantronics Manager Pro*, ett tilläggsprogram, som ger företaget insyn i samtliga Plantronics headset som används.
 • Dynamisk EQ som anpassar ljudinställningarna automatiskt när användaren växlar mellan samtal och musik.

Nya funktioner för Blackwire 5200-serien

 • Brusreducering som dämpar samtal och andra distraherande ljud omkring användaren.
 • Dynamisk mute meddelar när användaren försöker prata med mute påslaget.
 • SoundGuard Digital skyddar användaren genom att inte släppa igenom ljud som kan vara skadliga för hörseln. Med Plantronics Hub erbjuder Plantronics ytterligare avancerad ljudreducering som motverkar att den dagliga ljudupptagningen inte överstiger 85dBA.
 • Den nya designen i huvudbågen ger användaren avlastning som gör det möjligt att bära headsetet bekvämt under hela dagen. Designen finns tidigare i produkter så som Plantronics Voyager Focus UC.

*Plantronics Manager Pro erbjuder IT-ansvariga möjligheten att få en överblick, hantera och underhålla Blackwire-headseten samt andra kompatibla Plantronics-headset. Därigenom kan de hantera headseten för bästa möjliga samtalskvalitet och sköta uppdateringar för att förhindra eventuella kompabilitetsproblem. Plantronics Manager Pro finns tillgänglig som en tjänst och säljs separat.

Prissättning och tillgänglighet
Blackwire 5200 serien finns tillgänglig i Sverige från och med nu. Rek. pris från 995 sek. Blackwire 3200-serien blir tillgänglig i januari till ett rek. pris av 395 sek.

Relaterade Artiklar