Hem NYHETER Philips Professional Display Solutions presenterar flera nya produkter på ISE

Philips Professional Display Solutions presenterar flera nya produkter på ISE

Publicerat av: Redaktionen

Philips Professional Display Solutions slår på stort vid årets ISE-mässa i Amsterdam – där företaget även har sitt huvudkontor – och presenterar fler nya produkter än någonsin tidigare.

Philips Professional Display Solutions presenterar flera nya produkter på ISE 3Philips Professional Display Solutions presenterar en serie helt nya, innovativa, mångsidiga och banbrytande produkter och lösningar, och stärker därmed sin ställning på alla viktiga marknader. Företagets breda utbud av nya Pro-TVs, LED och digitala skylt- och samarbetslösningar har designats för att skapa meningsfulla sätt att arbeta för olika branscher, där utbildning, hotell, företag, detaljhandel samt livsmedelsbranschen står i fokus.

‒ Philips Professional Display Solutions grundades med innovationer som bas och vi är fortfarande kända för att lansera banbrytande produkter, säger Chris Colpaert, General Manager för EMEA, AP och NA. Vi möjliggör stora förändringar i såväl klassrum som i detaljhandeln, i företags mötesrum och i sjukhusmiljöer. Produktlanseringarna på ISE 2020 är ett bra exempel på vår strategi att vara marknadsledande genom avancerade samarbetslösningar som gör det enklare för alla att bedriva sin verksamhet.

MediaSuite 2020 med inbyggt Android P och Netflix

Ett år efter debuten på ISE 2019 presenterar Philips Professional Display Solutions nästa generations Google-certifierade MediaSuite-serie, med en helt ny design, förbättrade funktioner och ytterligare egenskaper och fördelar som PPDS är först i världen med.

Nytillskotten till MediaSuite-serien bygger vidare på strategin att erbjuda marknadsledande produkter och lösningar för hotellsektorn. Nu dubblas antalet 4K-skärmar i MediaSuite, då hela 6000-serien förnyas, samt att den helt nya UHD-serien 5114U lanseras. Båda dessa serier har en elegant, stilren och slimmad design och finns i flera storlekar för att möta olika affärsbehov.

Precis som tidigare modeller är alla nya MediaSuite-TV-apparater utrustade med inbyggd Chromecast, har åtkomst till tusentals appar och Androids senaste programvaruuppdatering, Android P, som erbjuder ett stort antal nya egenskaper och funktioner för en förbättrad och mer personlig användarupplevelse.

MediaSuite-sortimentet för hotell kommer också att vara utrustat för streaming med Netflix – världens ledande streamingtjänst inom underhållning – inbyggt direkt i TV-apparaten.

Som en del av Philips Professional Display Solutions ”förlängda livstidsgaranti” kommer Netflix, tillsammans med andra uppdateringar via Android P, att vara tillgängligt på alla nya och befintliga MediaSuite-enheter. Det innebär att dessa TV-apparater bara blir bättre med tiden och är en långsiktig investering.

Relaterade Artiklar