Paydrive uppgraderar alla kunder med Telia Sense
Hem NYHETER Paydrive uppgraderar alla kunder med Telia Sense

Paydrive uppgraderar alla kunder med Telia Sense

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges ledande digitala bilförsäkringsaktör Paydrive uppgraderar alla sina 8 500 kunder med Telia Sense, Telias lösning för den uppkopplade bilen.

Paydrive uppgraderar alla kunder med Telia Sense 2Detta är det första steget i ett fördjupat samarbete mellan de två företagen.

– Det här är ett lyft för våra kunder som behåller den funktionalitet som alltid ingått i Paydrives digitala bilförsäkring, samtidigt som de får tillgång till både nya och bättre funktioner för sin uppkopplade bil utan extra kostnader, säger Andreas Broström, VD och grundare av Paydrive.

Telia Sense gör det möjligt för ägare av både gamla och nya bilar att koppla upp bilen och få tillgång till samma smarta tjänster som i dagens moderna premiumbilar och mycket mer. Tjänsten gör det inte bara enklare att ha koll på bilen och bilens kostnader, bilägarna kan dessutom få erbjudanden från utvalda leverantörer. Det kan till exempel handla om verkstadstjänster, besiktning, vägassistans och som i samarbetet med Paydrive – försäkringstjänster.

– Data som användare väljer att dela från de uppkopplade bilarna möjliggör nya affärsmodeller och effektivare processer för våra partnerföretag. Vårt samarbete med Paydrive är ett bra och konkret exempel på det, säger Marcus Lidbeck,Head of Digital Markets Telia Company Division X.

– Som en liten försäkringsstartup är det naturligt för oss att fokusera på att utveckla vår nyskapande digitala bilförsäkring. Den uppkopplade bilen har främst varit ett medel än ett mål i sig för oss. Nu säkerställer vi att våra kunder kan fortsätta ha vår tjänst, fast med modernare teknik och större flexibilitet och valfrihet i samarbete med Telia Sense, kommenterar Andreas Broström.

Uppgraderingen av de 8500 befintliga kunderna inleds under april och beräknas vara genomförd före hösten. Redan från 6 mars ingår Telia Sense i alla nya bilförsäkringar som Paydrive säljer.

Som ett öppningserbjudande till alla nya och befintliga Paydrive-kunder ingår även Telia Sense Premium med t.ex. Wifi-i-bilen och körjournal kostnadsfritt i sex månader. Basfunktionaliteten i Telia Sense ingår utan extra kostnad i Paydrives bilförsäkring.

Relaterade Artiklar