Omniarch goes Åre: Tredje nya kontoret 2022 för e-handelsbyrån som fortsätter värna Flexible-First
Hem E-HANDEL Omniarch Åre-kontoret är det tredje nya kontoret att öppna under 2022

Omniarch Åre-kontoret är det tredje nya kontoret att öppna under 2022

Publicerat av: Redaktionen

Omniarchs team av seniora konsulter erbjuds med start 1 september 2022 möjligheten att kombinera arbete med en aktiv fritid: Omniarch flyttar in hos House Be på Kurortsvägen 20 B i Åre, bara fem minuters promenad från närmaste lift!

Åre-kontoret är det tredje nya kontoret att öppna under 2022, efter Malmö (april) och Norrköping (februari).

Kontoren i Stockholm och Göteborg utökas dessutom under hösten för att skapa bättre förutsättningar för fysiska möten, kunskapsdelning och socialiserande.

Omniarch fortsätter att värna Flexible-First

The Omniarchers kan välja om de vill arbeta på något av de fem kontor som nu finns, hemifrån eller #VarSomHelst som var och en finner bidrar till den bästa balansen i deras liv och där de förblir som mest effektiva inom sin roll.

Omniarch goes Åre: Tredje nya kontoret 2022 för e-handelsbyrån som fortsätter värna Flexible-First– Där somliga nu förespråkar ett återtåg till kontoren vidhåller Omniarch nyttan med att även framgent erbjuda flexibilitet, en hybrid arbetsplats. Omniarch är ett bevis på att det går alldeles utmärkt att både växa som bolag med flexible-first och att samtidigt nå framgång i att upprätthålla kärnvärden såsom kunskapsdelning, motivation och glädje, säger Josefin Angelöv, HR Manager.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar