Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Omfattande digital satsning av Svedbergs som stärker sin position

Omfattande digital satsning av Svedbergs som stärker sin position

Publicerat av: Redaktionen

Under februari lanserade Svedbergs sin nya digitala plattform för den svenska marknaden och under det andra kvartalet lanserades den nya digitala plattformen i Norge och Finland.

Omfattande digital satsning av Svedbergs som stärker sin position 3Till de stora nyheterna hör ritprogrammet Blueprint som gör att kunden nu själv får möjlighet att utforma sitt eget unika badrum.

Den nya digitala plattformen är resultatet av ett och ett halvt års målmedvetet arbete för att göra Svedbergs hemsida mer användarvänlig:
– Vår ambition är att plattformen ska vara så lättnavigerad och inspirerande som möjligt samtidigt som den ska erbjuda relevant information om såväl produkter och tjänster som branschregler.

Det säger Per-Arne Andersson som är koncernchef för Svedbergs.

Många målgrupper

Han berättar att en av de stora utmaningarna har varit att Svedbergs digitala plattform används av så många olika målgrupper. Förutom slutkonsumenter ska även återförsäljare, arkitekter, husbyggare, projektkunder och investerare, enkelt och snabbt kunna hitta den information som de söker.

Enligt Per-Arne Andersson är den digitala satsningen ett viktigt led i företagets strategi att stärka sin position på badrumsmarknaden:
-Jag är övertygad om att vårt totala erbjudande har blivit betydligt starkare i och med den nya plattformen och att vårt förnyelsearbete kommer att hjälpa oss att tillfredsställa våra kunders behov på ett bättre sätt.

Individuell badrumsdesign

Tittar man på de nya användarfunktionerna är det framförallt de nya digitala verktygen Blueprint och produktstudion för duschar, som förväntas tilltala slutkonsumenterna. Suget efter att själv som kund med några enkla knapptryck kunna utforma sitt eget badrum eller sin egen måttbeställda dusch, har länge varit stort och tack vare de nya digitala verktygen har nu detta blivit möjligt.

Som sig bör har Per-Arne Andersson själv testat att göra om sitt eget badrum på digital väg:
– Jag tyckte att det var enkelt, inspirerande och så roligt att det faktiskt var lite svårt att slita sig från datorn – det är ju först när man sitter där och testar olika varianter som man inser hur många valmöjligheter det faktiskt finns!

Vill du själv testa att utforma ditt badrum eller din dusch?
Klicka i så fall på någon av länkarna nedan.

Rita ditt badrum i 3D

Besök Svedbergs Duschstudio

Relaterade Artiklar