Ny teknik synkar MAX-beställning och leverans – lagom till ankomst
Hem RESTAURANG Ny teknik synkar MAX-beställning och leverans – lagom till ankomst

Ny teknik synkar MAX-beställning och leverans – lagom till ankomst

Publicerat av: Redaktionen

I våras testade MAX ny teknik i appen för att förbättra leveransupplevelsen på tio utvalda restauranger.

Tekniken, som nu lanseras på samtliga MAX restauranger, förbättrar timingen mellan tiden då maten tillagas och gästen anländer till restauranger.

På så sätt får MAX gäster alltid så nylagade burgare som möjligt vid appbeställningar.

Under de senaste åren har MAX växlat upp innovationsarbetet och den senaste lösningen handlar om förbättrade upplevelser för gäster som beställer via den norrländska burgarkedjans app. Genom att använda platstjänster på mobilen synkroniseras gästens beställning och restaurangens beställningssystem så att maten blir klar och levereras i samband med att gästen dyker upp vid dörren eller på restaurangens parkering.

Ny teknik synkar MAX-beställning och leverans – lagom till ankomst– Vi ska bli världens bästa burgarkedja och den här typen av lösningar som både förbättrar upplevelsen för våra gäster och underlättar för medarbetare är viktiga för oss. En fördel med att använda platstjänster är att gäster inte behöver söka sig till specifika parkeringsplatser för upphämtning. Maten kommer dessutom vara nylagad eftersom restaurangen vet när gästen kommer och kan planera därefter. Den här tekniken är ett lyft i vårt serviceerbjudande och kommer hjälpa oss fortsätta servera Sveriges godaste burgare, säger Maria Ziv, Global CMO på MAX.

Så här fungerar det:

  • Gästen beställer burgare.
  • Gästen kan få en uppskattning om när hen förväntas anlända till restaurangen med hjälp av information som levereras av Google data.
  • Gästen får notis om status på ordern i MAX-appen där det enkelt går att följa ordern från att den tillagas och packas fram tills den bärs ut till gästen.
  • Via platstjänster ser personalen vart på MAX parkering gästen står och kan leverera maten direkt, vilket innebär att specifika parkeringsplatser inte behövs.

Relaterade Artiklar