Ny e-handelssatsning inom hörselområdet med nya earstore.se
Hem E-HANDEL Ny e-handelssatsning inom hörselområdet med nya earstore.se

Ny e-handelssatsning inom hörselområdet med nya earstore.se

Publicerat av: Redaktionen

Earstore.se var tidiga med e-handel i hörselbranschen genom att lansera sin första butik 2005.

Ny e-handelssatsning inom hörselområdet med nya earstore.se 1

earstore.se hjälper dig ta hand om din hörsel

E-handelstjänsten förvärvades 2017 av det svenska bolaget Transistor som nu gör en digital satsning inom hörselområdet med nya earstore.se som lanseras 29 maj 2018.

Vi vill vara en lättillgänglig instans för alla som vill skydda hörseln och för de som börjar uppleva problem att höra, men som ännu inte tagit klivet till hörselvården. Genom att ha marknadens bredaste sortiment av hörselskydd och instegshjälpedel kan vi hjälpa fler i ett tidigt skede – säger Elisabeth Sjöberg som är VD för Retail-verksamheten inom Transistor-gruppen. Vi kan också tipsa om hörselvården och de rättigheter som man har som användare.

Förutom detta erbjuder nya earstore.se ett komplett och lättnavigerat sortiment av sådant som inte hörselvården bekostar såsom förbrukningstillbehör till hörapparater, hörapparatsbatterier och vissa trådlösa tillbehör till hörapparater och kompletterande hörhjälpmedel.

Den som inte känner sig bekväm att beställa via internet kan i stället skriva, ringa och chatta för att få hjälp tillägger Elisabeth. Vi har legitimerade audionomer och hörseltekniker som kan svara på frågor och man kan också ta hjälp av våra nya digitala guider på nätet för att lättare hitta i djungeln av hörteknik. Med detta behöver man inte längre ta vägen via hörselvården för att ta reda på vilket vaxfilter som passar hörapparaterna. Många människor hör sämre än vad de borde på grund av eftersatt underhåll av hörapparaterna och det är av yttersta vikt att man exempelvis byter vaxfilter regelbundet, tillägger Elisabeth.

Detta utgör en av byggstenarna i vår satsning i att bli Sveriges mest moderna hörselföretag, säger Johan Hammarström som är VD för Transistor. Transistor är ramavtalsleverantör till Sveriges samtliga landsting med en unik och leverantörsoberoende position på marknaden som efterfrågas i allt större utsträckning.

Relaterade Artiklar