Ny betallösning i e-handelsplattformen SiteDirect – Collector Bank Checkout
Hem E-HANDEL Ny betallösning i e-handelsplattformen SiteDirect – Collector Bank Checkout

Ny betallösning i e-handelsplattformen SiteDirect – Collector Bank Checkout

Publicerat av: Redaktionen

Med den nya connectorn Payment|Collector Bank Checkout får SiteDirects e-handelskunder möjlighet till direktkoppling till Collector Banks betalsystem.

Ny betallösning i e-handelsplattformen SiteDirect - Collector Bank Checkout 2– Det känns bra att kunna lägga ytterligare en betallösning till vår plattform. Det ökar valmöjligheter för våra kunder och Collector Bank är en viktig samarbetspartner som våra kunder har efterfrågat, säger Robert German, partneransvarig på SiteDirect.

– Vi är väldigt nöjda med att ha inlett samarbete med SiteDirect som vi ser som en viktig e-handelsplattform i framtiden. Med Collector Bank Checkout kan man ta ett helhetsgrepp på försäljning både till företag och privatpersoner, något som marknaden vill ha idag, säger Johan Andersson, partner manager på Collector Bank.

Läs mer »

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>