Nudie tar position på den globala marknaden med hjälp av Citrix molnlösningar
Hem NYHETER Nudie tar position på den globala marknaden med hjälp av Citrix molnlösningar

Nudie tar position på den globala marknaden med hjälp av Citrix molnlösningar

Publicerat av: Redaktionen

Svenska jeansmärket Nudie Jeans, har effektiviserat sin IT-infrastruktur och globala expansion med hjälp av Citrix molntjänster i Microsofts molnplattform Azure.

Nudie tar position på den globala marknaden med hjälp av Citrix molnlösningar 2Företaget ville skifta från internationella distributionspartners till en mer direkt roll på den globala marknaden.

Med lösningar från Citrix får Nudie Jeans medarbetare runt om i Europa och USA säker tillgång till affärsresurser inom företaget samtidigt som processer som orderhantering och hantering av säljsiffror i realtid effektiviseras.

– Med Citrix molntjänster kan vi enkelt stötta vår användarmiljö. Medarbetare kan arbeta säkert oavsett enhet och plats samtidigt som vi hanterar alla applikationer från Sverige. Om medarbetare till exempel har hårdvaruproblem så löser vi det lokalt, säger Martin Sandklef, IT-koordinator, Nudie Jeans Marketing AB.

Genom Citrix partner Xenit har Nudie fått en centraliserad molnbaserad lösning för den amerikanska marknaden. Nudie Jeans har valt lösningen Citrix XenApp i Microsofts Azure, vilket centraliserar alla applikationer och data inom företaget, samtidigt som medarbetare får säker tillgång till all information oavsett enhet.

– Det blev både billigare och enklare att replikera Nudie Jeans struktur i molnet snarare än att försöka distribuera lokala servrar i USA. Genom Citrix lösningar är det väldigt enkelt att erbjuda en miljö i Azure där vi enkelt kan styra allting från Sverige, säger Tony Berholt, seniorkonsult på Xenit.

̶  Nudie Jeans är ett svenskt företag som framgångsrikt har tagit en tydlig position på en global och hårt konkurrensutsatt marknad. Vi är väldigt glada och stolta över att Nudie har valt Citrix molntjänster för att stödja sin fortsatta framgångsresa, säger Mats Ericson, Sverigechef på Citrix.

Detta har Citrix levererat till Nudie Jeans:

  • En centraliserad struktur möjliggör säker åtkomst av företagsresurser genom Citrix XenApp i Microsoft Azure.
  • Citrix NetScaler Gateway som säkerställer att affärssystemen är uppdaterade, tillgängliga och säkra

Relaterade Artiklar