Nu lanseras kanalen Wild Planet i Samsung TV plus
Hem NYHETER Nu lanseras kanalen Wild Planet i Samsung TV plus

Nu lanseras kanalen Wild Planet i Samsung TV plus

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Samsung sin nya kanal Wild Planet – en natur- och djurlivskanal tillgänglig exklusivt på Samsung TV Plus, gratis för alla Samsung Smart TV-ägare.

Wild Planet visar vår planets otroliga naturberättelser.

Från sanden i Sahara och de snötäckta Himalaya-bergen till de vulkaniska underverken i Yellowstone. Wild Planet utforskar vår världs mest respektingivande vegetationsområden – och tar publiken närmare de märkliga arterna som lever i dem.

De som guidar tittarna genom de olika miljöerna är några av vår tids mest framstående dokumentärskapare, så som Nigel Marven och David Attenborough.

Nu lanseras kanalen Wild Planet i Samsung TV plusWild Planet är det senaste tillskottet till Samsung TV Plus, och erbjuder användare gratis tillgång till över 35 olika kanaler, så som Euronews Live, Insight TV, Real Stories, Qwest och flera Rakuten-kanaler.

Samsungs innehållspartner för Wild Planet är det Oscar och BAFTA-vinnande produktionshuset Off The Fence.

Kanalens innehåll kommer att uppdateras kontinuerligt, men innehåller för nuvarande kanaler som:
  • Attenborough’s Ant Mountain – I denna Terra Mater-produktion tar David Attenborough oss djupt in i myrsamhällenas hjärta. 4K-kompatibla endoskop och specialdesignade 4K-linssystem hjälper till att utforska dessa miniatyrimperier från myrans perspektiv.
  • Nigel Marven’s Wild Philippines  Likt “Wild Colombia with Nigel Marven” är den här serien en av de första som avslöjar Filippinernas extraordinära naturrikedomar där många av landets varelser aldrig har fångats på kamera förut .
  • White Lions: Born Wild – Det här är berättelsen om två anmärkningsvärda – och extremt sällsynta – vilda vita lejonungar på sin resa till vuxen ålder. I den afrikanska bushen sticker allt ovanligt ut och blir ofta ett offer för rovdjur.
  • Kid’s Guide to the Kalahari – Kids’ Guide to the Kalahari är en rolig, vördnadslös men ändå lärorik serie med 5 minuters program som väcker magin i Kalahariöknen.
  • Australiens Wild Places-serie – Australien är fullt av naturliga underverk. Isolerad från resten av världen i årtusenden, är världens äldsta kontinent hem för några av planetens mest extrema miljöer. Den här serien utforskar de australiska alperna, Valhajarnas kust, Djävulens ö, regnskogen och Röda öknen.
  • Just Animals – den här serien djupdyker i några av de otroliga arter som finns på vår planet. Avsnitt som finns tillgängliga inkluderar: Just Antilopes, Just Bears, Just Birds, Just Big Cats, Just Crocodiles, Just Elephants, Just Hippos and Rhinos, Just Kangaroos, Just Marine Animals, Just Turtles
  • The Magic of Wild – Serien tar publiken på en rundtur i de mest hisnande nationalparkerna som vår planet har att erbjuda så som Denali Nationalpark, Banff Nationalpark i de kanadensiska Klippiga bergen, Kluanes Nationalark, Waterton Glacier internationella fredspark och Yellowstone nationalpark.

– Det är viktigare än någonsin att visa på vår planets underverk. Därför är vi så glada över att introducera Wild Planet på den svenska marknaden, med spännande innehåll från ikoniska dokumentärskapare. Den nya kanalen är en del av Samsungs engagemang för att erbjuda innehåll av högsta kvalitet till Samsung TV Plus-tittare, säger Magnus Nilsson, Nordisk Produktchef på Samsung.

Wild Planet är den första kanalen som ägs och drivs av Samsung TV plus att nu lanseras i Sverige, och är en del i arbetet att erbjuda gratis, tillgängligt och mångsidigt innehåll till fler användare.

 

 

Relaterade Artiklar