Hem NYHETER Nu kan Fibras kunder i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs se på tv från Telia

Nu kan Fibras kunder i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs se på tv från Telia

Publicerat av: Redaktionen

Nu har alla som är uppkopplade till Fibra tillgång till både bredband och tv från Telia.

Nu kan Fibras kunder i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs se på tv från Telia 3Med sina 75000 anslutna hushåll är Fibra ett av de största stadsnäten i Sverige. Telia har tidigare levererat bredbandstjänster till privatkunder i Fibras fiberbaserade nät som når ut till hushåll i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Nu kommer Telia även erbjuda bredbandstjänster till företag via stadsnätet och för privatkunder utökas erbjudandet med Telias tv-tjänst, en tjänst som för femte året i rad har Sveriges nöjdaste tv-kunder.

– Äntligen får alla hushåll som är anslutna till Fibra fler valmöjligheter. Utöver snabbt bredband kan vi nu även erbjuda Sveriges bästa tv, med film och sport på alla skärmar. Allt detta när, hur och var de vill.

– Det är helhet som vi sett fram emot att erbjuda och det känns fantastiskt bra, säger Linda Hernström, Chef för affärsområde Familj på Telia.

Med Telias tv-tjänst blir de boende en del av Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt SKI, Svenskt kvalitetsindex. Tv-boxen ger över 100 kanaler, tusentals inspelade program och 10 000 titlar i Telias filmbutik. Vare sig man älskar filmer, sport eller barnprogram finns det något för alla – och allt favoritinnehåll kan streamas i Telia Play.

– Vi är glada över att Telia nu lanserar fler bredbandstjänster och sitt TV-utbud i vårt nät. Det ger anslutna hushåll till vårt öppna nät ett ännu större utbud av tjänster och fler valmöjligheter, säger Åsa Källberg, Tjänsteleverantörsansvarig på Fibra.

Relaterade Artiklar