Hem NYHETER Säljstart för Samsungs första roterande TV The Sero

Säljstart för Samsungs första roterande TV The Sero

Publicerat av: Redaktionen

Nu introducerar Samsung det senaste tillskottet inom TV-innovation på den nordiska marknaden, The Sero.

Säljstart för Samsungs första roterande TV The Sero 3Samsungs första vertikala TV som kan växla mellan liggande och stående läge. The Sero har en display med ett mobilvänligt vertikalt läge och som även kan rotera horisontellt för att matcha innehållet, precis som en smartphone. Genom en lätt knackning med mobilen mot skärmkanten kopplas mobilen till TV:n och speglar innehållet på skärmen.

Den roterande skärmen anpassar sig efter innehållet oavsett storlek eller format. Genom AI Upscaling analyserar och skalar The Sero upp varje scen till full UHD 4K, oavsett typ av innehåll. Data från miljontals titlar har använts för att klassificera egenskaper som texturer och kanter för att skala upp varje specifik scen. Med hjälp av HDR 10+ bearbetas varje scen individuellt för fantastisk bildkvalitet med hjälp av dynamic tone mapping. Vilket innebär fylligare färger, skarpare kontraster och bättre bildkvalitet i varje bild.

The Sero är även utrustad med ett integrerat ljudsystem för en maximal TV-upplevelse. Med Dolby Digital Plus och Bluetooth inbyggt i det vertikala stativet riktas ljudet rakt framåt och inte nedåt som på många andra TV-apparater.

– The Sero är ett praktexempel på en flexibel TV som möter dagens digitala behov. Oavsett om det handlar om vanlig TV eller innehåll man skapat själv, som kan skilja sig i format och utförande. Tillsammans med Samsungs TV teknik är detta den ultimata TVn för konsumenten som både vill ta del av traditionellt horisontellt innehåll samt vertikalt innehåll utan att tumma på kvalitén, säger Seung-Yoon Lee, produktansvarig för TV och ljud i Norden.

Med hjälp av fem olika presentationslägen smälter The Sero enkelt in i inredningen när den är avstängd. Välj mellan affisch, klocka, foto, ljudvägg eller Cinemagraph. Den minimalistiska designen gör också att den passar i de flesta rum och med hjälp av monterbara hjul som kan köpas separat, är den också enkel att flytta.

Samsung samarbetar med de mest populära plattformarna och smart home-systemen och TVn fungerar med bland annat Bixby, Apple AirPlay 2, samt Samsung SmartThings-appen.

Samsung The Sero finns i butik från och med vecka 26, och kommer i storleken 43” med ett marinblått stativ. Rekommenderat cirkapris 16 990 SEK.

Relaterade Artiklar