Hem NYHETER Nu finns Satechi 100W GaN i Sverige – en av de första GaN-laddarna med maximal kraft

Nu finns Satechi 100W GaN i Sverige – en av de första GaN-laddarna med maximal kraft

Publicerat av: Redaktionen

Satechi 100W GaN-laddare är inte bara en kraftfull mångsidig laddare för kontoret, resan och i hemmet utan också en av de första GaN-laddarna på den svenska marknaden.

Nu finns Satechi 100W GaN i Sverige - en av de första GaN-laddarna med maximal kraft 3GaN står för Galliumnitrid och är mer effektivt och utvecklar mindre värme än kisel. GaN spås göra minska energiförbrukningen världen runt allt eftersom det börjar användas i mer och mer produkter.

I fallet med Satechi 100W GaN leder det till en fysiskt mindre laddare än tidigare men som ändå klarar att ge oss 100 watt. Maximalt antal effekt som USB-C Power Delivery (PD)-standarden hanterar. Detta utan att bli särdeles varm. Dessa 100 watt fördelas sedan på de två USB-C-utgångar och en USB-A-utgång på 12 watt.

Det ger oss möjligheten att ladda upp till tre enheter samtidigt enligt kombinationen: 100W, 100W/12W, 60W/30W, 12W.

Detta för ett pris på under 850 kronor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>