Nu finns Garmin Pay™ – på vívoactive® 3 smartwatch
Hem NYHETER Nu finns Garmin Pay™ – på vívoactive® 3 smartwatch

Nu finns Garmin Pay™ – på vívoactive® 3 smartwatch

Publicerat av: Redaktionen

Garmin tillsammans med Eurocard och SEB1 presenterar idag Garmin Pay.

Nu finns Garmin Pay™ - på vívoactive® 3 smartwatch 4Med Garmin Pay kan du samla dina betalkort direkt i din vívoactive 3 smartwatch. Du verifierar dig med en fyrsiffrig kod och bläddrar snabbt mellan korten med fingret. Garmin Pay accepteras nästan överallt där du kan betala med kort. För att betala håller du bara klockan intill betalterminalen.

– En klocka från Garmin är så mycket mer än ett träningsverktyg. Den underlättar för dig hela dagen och hjälper dig att uppnå dina mål, både när du sportar och gör andra saker, som tex när du skall handla. En Garmin-klocka är ett smycke du med fördel bär dygnet runt, säger Marcus Bjärneroth, Marknadsdirektör på Garmin Nordic.

Betalning via smartwatch

Nu finns Garmin Pay™ - på vívoactive® 3 smartwatch 5Med hjälp av Garmin Pay kan du snabbt och enkelt betala för saker utan att du har med dig varken kreditkort eller telefon. Garmin Pay finns i vívoactive 3. Du skapar en elektronisk plånbok i Garmin Connect Mobile och registrerar de kort som du vill kunna betala med. När du sedan skall betala verifierar du med en fyrsiffrig kod. Klockan är då upplåst i 24 timmar om du inte lägger ifrån dig klockan, då låser den sig direkt. Den nya funktionen drivs av FitPay betalningsplattform och är till en början tillgänglig för Mastercard-innehavare från Eurocard och SEB1. Ytterligare kort kommer inom kort läggas till. Se vilka länder, kort och banker på garmin.com/garminpay/banks

Stilig smartwatch med GPS

vívoactive 3 är en smartwatch med GPS, Elevate™ pulsmätare2 och över 15 inbyggda appar för en varierad och aktiv livsstil. Tusentals appar och widgets kan laddas ner gratis via Garmin Connect IQTM store för att anpassa din vívoactive 3 till den perfekta accessoaren. Den högupplösta Side Swipe™-skärmen i färg visar aktivitetsmätning, smarta aviseringar, Find My Phone, VO2max, metabolisk ålder och mycket mer. vívoactive 3 har en batteritid på 8 dagar eller upp till 13 timmar med GPS påslagen.

Nu finns Garmin Pay™ - på vívoactive® 3 smartwatch 6– Med Garmin Pay kan den som använder vívoactive 3 lämna telefonen och plånboken hemma under träningsturen och ändå stanna till för att handla. vívoactive 3 är ett oumbärligt verktyg för alla med en aktiv livsstil och vi uppskattar att bankerna tillhandahåller denna spännande, nya funktion till sina kortinnehavare, avslutar Marcus Bjärneroth

– Det här är ytterligare ett bevis på en spännande utveckling, där kortet flyttar in i nya uppkopplade devices som är mer tillgängliga än plånboken. För oss är det självklart att vara en del av detta, och ett naturligt steg i vår ambition att ge våra kunder bästa möjliga service, baserat på den senaste tekniken, säger Catharina Hoffsten, Eurocards expert på mobila betalningar.

1 Med varumärkena SEB Mastercards, SAS Eurobonus Mastecard, Nordic Choice Mastercard, Saab Mastercard, Opel Mastercard, Circle K Mastercard, Finnair Plus Mastercard, SJ Prio Mastercard, GlobeCard, Wallet Mastercard och INGO Mastercard.

2 Se Garmin.com/ataccuracy

Relaterade Artiklar