Hem NYHETER Nu blir det ännu enklare att tanka hos Circle K

Nu blir det ännu enklare att tanka hos Circle K

Publicerat av: Redaktionen

​Nu kan Circle K:s kunder skippa plastkorten när de tankar på någon av de 297 fullservicestationerna i Sverige.

Nu blir det ännu enklare att tanka hos Circle K 3Från och med den 19 mars kommer man kunna betala både miles drivmedel och spolarvätska direkt i mobilen. Det har aldrig varit enklare och snabbare att tanka bilen hos Circle K.

Den 19 mars lanseras en ny funktion i Circle K:s app som gör det möjligt för kunder att betala sin tankning direkt i mobilen. Betalfunktionen går att använda på alla fullservicestationer och kan användas vid betalning av både miles drivmedel och spolarvätska. Inom kort kommer det även vara möjligt att betala sin biltvätt i appen, vilket innebär att man aldrig behöver lämna bilen när det är dags att tvätta.

Betalfunktionen fungerar med både Visa och Mastercard och kunden får ett elektroniskt kvitto efter genomförd tankning. Senare i år kommer även en app för betalning med företagskort.

I Circle K:s app kan man sedan tidigare enkelt hitta sin närmaste Circle K station, ha en överblick på sina rabatter och erbjudanden med Circle K EXTRA Club, samt hålla koll på sin körning genom sin körjournal. Det går även att söka efter lediga biltvättar i närheten och boka hyrbil, släp eller lastbil.

– Det är väldigt kul att vi nu kan erbjuda våra kunder ett enkelt, snabbt och säkert sätt att betala både drivmedel och spolarvätska i mobilen. Vi försöker ständigt hitta nya sätt att förenkla resan för våra kunder och genom att lägga till en betalfunktion i Circle K:s app blir det enklare än någonsin att tanka hos oss. Nu behövs inga plastkort och det går utmärkt att tanka även om man råkar glömma plånboken hemma, säger Maria Philipson, Communication Manager på Circle K Sverige.

Relaterade Artiklar