Norwegian lanserar höghastighets-WiFi på Europalinjer
Hem NYHETER Norwegian lanserar höghastighets-WiFi på Europalinjer

Norwegian lanserar höghastighets-WiFi på Europalinjer

Publicerat av: Redaktionen

Norwegian har påbörjat installation av höghastighets-WiFi på bolagets kortdistansplan av modellen Boeing 737-800.

Norwegian lanserar höghastighets-WiFi på Europalinjer 2Norwegian erbjuder redan gratis WiFi på Europalinjer men med den nya tjänsten blir det möjligt att streama musik, filmer och tv-serier. Redan i slutet av februari kommer nästan alla flygplan på bolagets europeiska linjenät att erbjuda den uppgraderade WiFi-tjänsten.

Norwegians passagerare får nu ännu mer att se fram emot: Bolaget kommer löpande att installera höghastighets-WiFi på kortdistansplanen av flygplanstypen Boeing 737-800. Passagerare på Norwegians flygningar inom Europa kommer därmed får möjlighet att streama musik, filmer och tv-serier i luften. Bolaget erbjuder redan gratis WiFi på linjer inom Europa.

– Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra kundupplevelsen och är stolta över att kunna erbjuda höghastighets-WiFi på våra Europalinjer. Vi vet hur viktigt det är för våra passagerare att vara online så vi tror att det här kommer att uppskattas. Sedan vi lanserade gratis WiFi 2011 på flygningar inom Europa har flera miljoner kunder surfat ombord, säger Helga Bollmann Leknes, kommersiell direktör på Norwegian.

Tre WiFi-alternativ

Norwegians passagerare kommer att kunna välja mellan tre olika WiFi-alternativ:

1) SURF är gratis och innebär att man kan surfa online samt skicka meddelanden och email.
2) SOCIAL+SURF är höghastighets-WiFi som innebär snabbare uppkoppling och tillgång till alla sociala medier. SOCIAL+SURF kostar €5.
3) STREAM+SURF är höghastighets-WiFi som innebär att man förutom snabbare uppkoppling och tillgång till alla sociala medier även kan streama musik, film och tv-serier. *STREAM+SURF kostar €12.

Relaterade Artiklar