Hem NYHETER Nordrest väljer Svea och lanserar app för take away

Nordrest väljer Svea och lanserar app för take away

Publicerat av: Redaktionen

Bank- och finansgruppen Svea har ingått avtal med restaurangaktören Nordrest och tillsammans utvecklat appen Nordrest Food Market.

Nordrest väljer Svea och lanserar app för take away 2

Mikael Kustmark, affärsansvarig, Svea Ekonomi.

Genom appen kan Nordrest nu erbjuda sina kunder möjligheten att beställa och betala take awaymat från företagets restauranger.

Nordrest som sköter restaurang- och caféverksamhet åt företag, fastighetsägare, sjukhus, skolor och äldreomsorg erbjuder nu måltidsupplevelser på ett nytt sätt. Tillsammans med Svea har Nordrest utvecklat appen Nordrest Food Market där gäster kan beställa och betala för maten direkt i appen.

– För oss är det viktigt att fortsätta utveckla vår verksamhet och det här är ett naturligt steg. Det ger en ökad flexibilitet för våra kunder, men också för restaurangen. Svea har gjort det möjligt för oss att i appen få en smidig betallösning med flera olika betalalternativ för hungriga gäster, säger Michael Büring, vd, Nordrest.

Nordrest har omkring 30 restauranger runt om i Sverige och till en början kommer utvalda restauranger vara anslutna till den nya appen. Dessa kommer ha möjlighet att erbjuda restauranggästerna att både beställa och betala i den nya appen. Målsättningen är att flera restauranger successivt ska anslutas till appen.

– Nordrest kontaktade oss med tankar om att de ville utöka erbjudandet till sina gäster samt göra upplevelsen smidigare och mer skräddarsydd. Vi har med vår gedigna erfarenhet inom företags- och betallösningar skapat en app anpassad utefter Nordrest behov. Vi har fokuserat på att den ska vara användarvänlig och att kunderna inte ska behöva lämna appen när det är dags att betala, säger Mikael Kustmark, affärsansvarig, Svea Ekonomi.

Relaterade Artiklar