Hem NYHETER Myrorna finalister i Retail Awards 2020

Myrorna finalister i Retail Awards 2020

Publicerat av: Redaktionen

Varje år koras vinnare i retailbranschens egen Oscarsgala, Retail Awards.

Myrorna finalister i Retail Awards 2020 3Framgångsrika och nyskapande idéer, ledare och verksamheter belönas i 13 olika kategorier för att lyfta fram goda exempel i branschen. I år har Myrorna tagit sig till final i två kategorier; Årets Butikskedja och Årets Ledare.

– Jag är oerhört stolt över nomineringarna, säger Caroline Andermatt VD på Myrorna. Det är ett enormt fint kvitto på den fantastiska insats alla anställda på Myrorna gör varje dag, Att second hand numera är ett återkommande val hos konsumenter är också ett stort steg i rätt riktning för den cirkulära omställningen av branschen, konsumtionen och samhället.

Vinnarna i de tretton kategorierna utses av namnkunniga jurygrupper och presenteras den 21 september i ett digitalt event.

JURYNS MOTIVERING till Årets Butikskedja: Myrorna skapar cirkulär konsumtion och ger med sin hållbara affärsidé en köpglädje där största vinsten är tydlig samhällsnytta.

JURYNS MOTIVERING till Årets Ledare: Hennes personliga ledarskap har drivit Myrornas transformation från välgörenhetsorganisation till en vinstdrivande kedja

Relaterade Artiklar