Hem NYHETER MicroNät breddar verksamheten med mobiltjänster

MicroNät breddar verksamheten med mobiltjänster

Publicerat av: Redaktionen

IT-bolaget MicroNät har blivit kända för sitt luftburna bredband Radio-Fiber.

MicroNät breddar verksamheten med mobiltjänster 2

MicroNät breddar verksamheten med mobiltjänster

Nu breddar man verksamheten och blir egen operatör av mobiltjänster som mobiltelefoni och mobilt bredband.

Örnsköldsviksbaserade MicroNät har sedan 2010 byggt luftburna bredbandsnät. Bolaget har master driftsatta från Skellefteå i norr till Hedemora i Dalarna i söder. Nu utökar man verksamheten och blir egen operatör av mobiltjänster och erbjuder därmed mobiltelefoni och mobilt bredband över hela Sverige.

– Vi vill bli en komplett leverantör av kommunikationslösningar och såg det som ett naturligt steg att även plocka in mobiltjänster i vår portfölj, berättar Jonas Hellström, vd MicroNät. Det känns kul att vi kan lansera en rikstäckande tjänst, var man än bor i landet kan vi leverera våra tjänster dit.

MicroNäts mobiltjänster kommer vara tillgängliga över hela landet och kommer fungera att använda över hela världen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>