Hem NYHETER Med vikbara smartphonen Galaxy Z Flip 5G kombinerar Samsung innovativ design med snabbheten hos 5G

Med vikbara smartphonen Galaxy Z Flip 5G kombinerar Samsung innovativ design med snabbheten hos 5G

Publicerat av: Redaktionen

Nu introducerar Samsung Galaxy Z Flip 5G, en enhet som kombinerar innovativ och stilren design med snabbheten som återfinns hos 5G i syfte att fortsätta inspirera människor genom helt nya mobilupplevelser.

Med vikbara smartphonen Galaxy Z Flip 5G kombinerar Samsung innovativ design med snabbheten hos 5G 3I takt med att nätverket för 5G expanderar över hela världen kan människor nu ta del av de fördelar som 5G skapar för mobilupplevelsen. Detta gör att användare kan dela mer, spela mer och göra mer, betydligt snabbare.

–Vi på Samsung fortsätter att lägga kraften som kommer ur 5G i miljontals konsumenters händer. Vi visar kontinuerligt vårt engagemang för att göra 5G mer tillgängligt för fler människor, säger Sebastian Wirhed, produktchef på Samsung i Norden. Vi är glada att ta nästa generations hastighet och anslutning till Galaxy Z Flip, som blir ett nytillskott i Samsungs portfölj av 5G-enheter. Med detta hoppas vi kunna möjliggöra för fler meningsfulla upplevelser för våra konsumenter.

Nästa generations prestanda
Med Galaxy Z Flip introducerade Samsung en innovativ, snygg och kompakt formfaktor i linje med sitt åtagande att utöka det vikbara sortimentet av smartphones. Denna ambition är ständigt närvarande hos Samsung och genom att implementera 5G hos Galaxy Z Flip kombinerar man snabbare hastighet med smidigheten och det tydliga uttrycket hos en vikbar enhet, något som gör det lättare än någonsin att hålla kontakten med följare, vänner och familj.

Galaxy Z Flip 5G är den första enheten i Samsungs Galaxy-serie med Qualcomm® Snapdragon ™ 865 Plus 5G mobilplattform. Den nya plattformen förhöjer kraften hos 5G med förbättrad prestanda för att leverera snabbare och effektivare datahantering på enheten, samt skarpare bilder genom förbättrad grafikåtergivning.

Uppseendeväckande och stilren design
Med sin vikbarhet och iögonfallande design blir Galaxy Z Flip 5G en av de mest eleganta och kompakta 5G-enheterna tillgängliga idag. Samsung har adderat de komponenter som behövs för att skapa 5G-anslutning hos enheten, samtidigt som man bibehåller Galaxy Z Flips djärva formfaktor där enheten kan vikas ihop till storleken av en mindre plånbok. Galaxy Z Flip 5G kommer i två nya premiumfärger, Mystic Gray och Mystic Bronze. Enheterna är omslutna av glas med en dimfärgad, matt yta som även är mer resistent mot fingeravtryck.

En förbättrad vikbar upplevelse
Sedan Galaxy Z Flip först lanserades i februari 2020 har konsumenterna haft glädje av att använda enhetens revolutionerande formfaktor för att uttrycka sig på nya, fantasifulla sätt genom större möjligheter för handsfree. Sedan dess har Samsung kontinuerligt uppdaterat och förädlat upplevelsen för att användare lättare ska kunna fånga, se, kommunicera och dela innehåll med vänner och nära och kära. Nu kan konsumenter även få det bästa av Galaxy Z Flip-upplevelsen med uppgraderade funktioner hos Galaxy Z Flip 5G.

  • Flex-läget – Du kan enkelt visa och hantera innehåll med Galaxy Z Flips specialanpassade användarupplevelse, som använder sin unika framfällbara formfaktor. När enheten är fristående delas skärmen automatiskt upp i två 4-tums skärmar så att du kan se innehåll på den övre halvan av skärmen och göra andra saker på den nedre halvan, samtidigt.
  • YouTube med Flex-läget – Genom att använda Flex-läget kan du njuta av att titta på YouTube, handsfree. Samtidigt som du streamar på den övre halvan av din enhet kan du bläddra, läsa beskrivningar och kommentera på den nedre halvan. Dessutom erhåller du fyra månaders YouTube Premium med din Galaxy Z Flip 5G.
  • Kamerauppdatering för Flex-läget – Nu är det ännu enklare att ta bilder från högre och lägre vinklar med Galaxy Z Flip. Oavsett om du vill fånga actionvideos eller livliga foton så dubbelklickar du bara i Flex-mode för att växla kamerans förhandsgranskningsfönster från den övre- till den nedre halvan av enheten.
  • Multitasking – Större möjligheter för multitasking tack vare funktionen Multi-Active Window och Multi-Window Tray för att dra och släppa de appar du vill använda.
  • App Pair – Öppna sömlöst och få åtkomst till två appar samtidigt med App Pair i Multi-Window Tray, så när du är redo att dela foton med en vän öppnas dina Galleri- och Chat-appar samtidigt.
  • Multi-window Tray – Multi-window Tray är nu en del av en mer robust kantpanelsintegration för extra bekvämlighet, vilket ger åtkomst till fler appar.

Tillgänglighet
Galaxy Z Flip 5G kommer att finnas i färgerna Mystic Gray och Mystic Bronze på utvalda marknader med start 7 augusti 2020. Rekommenderat cirkapris: 1 649 € / 18 290 NOK / 17 790 SEK / 12 399 DKK.

Relaterade Artiklar