Martin & Servera lanserar ny plattform för digital kommunikation och e-handel
Hem E-HANDEL Martin & Servera lanserar ny plattform för digital kommunikation och e-handel

Martin & Servera lanserar ny plattform för digital kommunikation och e-handel

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanseras Martin & Serveras nya gemensamma plattform för e-handel och hemsida. Syftet har varit att skapa en attraktiv och tydlig helhetsupplevelse för den som besöker hemsidan och/eller handlar i e-handeln.

Martin & Servera lanserar ny plattform för digital kommunikation och e-handel 2Den nya sajten är utvecklad tillsammans med Accenture Interactive och byggd i plattformen Intershop. Projekt och utveckling har pågått sedan mars 2017 och driftsattes lördag 6 januari.

Utvecklad funktionalitet

Besökarna kan nu göra allt på en och samma sida. Handla, söka produkter i sortimentet, ta del av nyheter, inspireras av recept osv – allt de tidigare behövt två olika webbplatser för. Samtidigt introduceras en ny design med ett luftigt uttryck och produkterna i fokus.

Kunder som är inloggade ser samtliga priser, avtalsvaror, leverans- och orderkalender, tidigare beställningar med mera. Precis som tidigare går det att hitta och köpa artiklar på flera olika sätt – via sortimentets menystruktur, via sökfunktion eller via egna inköpslistor. Det finns också utvecklade möjligheter att filtrera fram sökresultat.

Alla kampanjer på ett ställe

Nu finns Martin & Serveras alla kampanjpriser samlade på ett och samma ställe. Det går dessutom att använda precis samma filter som i övriga listor, så en kund kan se kampanjer på exempelvis endast utrustning.

Hjälp för den som behöver

Chatten har utökade öppettider vecka 2, måndag 8 januari till fredag 14 januari. Då finns teamet tillgängliga mellan 07-18 för att svara på frågor.

Massor av inspiration och information – precis som tidigare

    • Recept, reportage och annan trevlig läsning
    • Kalender med branschens, och Martin & Serveras, kommande aktiviteter och event
    • Kursutbud hos GastroMerit (Martin & Serveras utbildningsverksamhet)
    • Tjänsteutbud som MOR Online, Premiumportalen och Inventering

Relaterade Artiklar