Hem NYHETER Malin Nilsson, vd på BDO tillsammans med moderator Anna Bellman

Malin Nilsson, vd på BDO tillsammans med moderator Anna Bellman

Publicerat av: Redaktionen

KungSängen fortsätter att expandera verksamheten med högt tempo och öppnar nu upp ännu en ny butik.

Malin Nilsson, vd på BDO tillsammans med moderator Anna Bellman 2

KungSängen fortsätter att expandera verksamheten och öppnar nu upp ännu en butik. Denna gång i Kristianstad.

Efter flertalet större satsningar i Västsverige väljer företaget nu att öka tillgängligheten i ett helt nytt område. Den här gången är det sydkusten och Kristianstad som får agera värd för det växande sängkonceptet. Den nya butiken är den första i området och den femte i ordningen som har lanserats under 2020, efter butiken i Uddevalla, popupbutiken i Ängelholm och de två integrerade butikerna hos Åhléns varuhus i Nordstan och Partille. Nytillskottet är planerat att öppna i mars 2021.

– Det är med stolthet vi nu meddelar att vi blir ännu mer lättillgängliga för våra kunder, när vi nu väljer att etablera i Kristianstad, en ort som vi kollat på under flera år. Vi kommer installera vårt nya koncept och jag törs lova att vi får en av Skånes fräschaste sängbutiker, där vi också lägger stor del av vårt sortiment på våra tillbehör.

– Men framförallt kan vi stoltsera med ett brett utbud av svensktillverkade sängar av hög kvalité, som vi levererar in i sovrummet till kunderna med våra egna bilar, säger Nicklas Thuvesson, regional försäljningschef på KungSängen.

KungSängens nytillskott kommer att bli en del av den nya 15 000 kvm stora utbyggnaden av handelsområdet i Härlöv, tillsammans med många andra butikskedjor. Benny Andersson, regionchef, är mycket positivt inställd till samarbetet.

– Vi ser fram emot möjligheterna med det nya handelsområdet. Vi äger idag ca 17 000 kvm i Härlöv och bygger till med 15 000 kvm, så vi får ett mycket starkt område med intressanta hyresgäster. Härlöv är ett spännande utvecklingsområde och vi tror att det blir en värdefull och långsiktig tillgång för kristianstadborna. Och med väletablerade hyresgäster som KungSängen, som vi redan har ett bra samarbete med på flera platser i landet, hoppas vi nå ut till en bred publik, säger Benny Andersson.

Relaterade Artiklar