Linas Matkasse väljer Collector Bank
Hem NYHETER Linas Matkasse väljer Collector Bank

Linas Matkasse väljer Collector Bank

Publicerat av: Redaktionen

Collector Bank tecknar avtal med ytterligare en ledande aktör och blir ny betallösningsleverantör för Linas Matkasse i Sverige och Norge.

Linas Matkasse väljer Collector Bank 2Collector Bank kommer att leverera en betallösning för Linas Matkasses webbplatser i Sverige och Norge: linasmatkasse.se, godtlevert.no, adamsmatkasse.no och proviant.no. Avtalet omfattar både faktura- och kontohantering. Betallösningen kommer att vara på plats redan i år och ersätter flera befintliga betalsystem hos Linas Matkasse.

– Med Collector Bank får vi en effektiv fakturahantering som förbättrar köpupplevelsen för våra kunder. Dessutom kommer vi kunna erbjuda ett så kallat matkonto som ger kunderna fler betalalternativ, säger Jonas Karlén VD Linas Matkasse.

Dagens affär innebär att Collector Bank ytterligare stärker sin position inom betallösningar i Norden.

– Detta är ett kvitto på att vi ligger rätt i vår strategi att erbjuda innovativa betallösningar till framgångsrika aktörer som Linas Matkasse, säger Martin Nossman, CEO Collector Bank

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>