Hem NYHETER Lansering av DELTACO SMART HOME – en prisvärd produktserie för smarta hem

Lansering av DELTACO SMART HOME – en prisvärd produktserie för smarta hem

Publicerat av: Redaktionen

Smarta hem och smarta kontor – som alla har råd med

Lansering av DELTACO SMART HOME - en prisvärd produktserie för smarta hem 3”Vill jag ha nybryggt kaffe på morgonen när jag vaknar eller kommer hem från jobbet?
Vanlig- eller mysbelysning? Undrar vad katten gör hemma just nu?”

Det är frågor som framtida DELTACO SMART HOME-kunder kommer att få svara på.

Det svenska IT-företaget Deltaco lanserar idag 1 november 2019 sin senaste produktserie DELTACO SMART HOME och intar därmed, med stora ambitioner, den nordiska Smart Home-marknaden. En marknad som generellt tidigare har kännetecknats av banbrytande, men ofta komplicerade och kostsamma produkter.

Lanseringen innefattar även DELTACO SMART HOME-appen som nu finns tillgänglig på Google Play och App Store. Produkterna styrs både via appen och via röststyrning med hjälp av Google Home eller Amazon Alexa. Appen möjliggör enkel schemaläggning av strömbrytare och LED-lampor, mätning av energiförbrukning och anpassningsbar kameraövervakning.

DELTACO SMART HOME förväntas skapa ett nytt marknadssegment genom att erbjuda prisvärda och användarvänliga Smart Home-produkter till en för tillfället förbisedd målgrupp: vardagskonsumenten.
Syftet är att alla, oavsett teknisk förkunskap eller budget bör kunna njuta av bekvämligheten som smarta hem och kontor erbjuder. DELTACO SMART HOME är även ett passande alternativ för äldre eller rörelsehindrade personer som på ett enkelt sätt vill hantera eller styra sitt hem utan att fysiskt behöva förflytta sig till en knapp eller ett reglage.

Claes Eriksson, Inköpschef på Deltaco kommenterar:

“Föreställ dig nybryggt kaffe när du behöver det och belysning som du enkelt justerar eller schemalägger med endast ett fåtal snabba knapptryck i appen. Eller att du kan se vad som händer i hemmet, landstället eller kontoret direkt i mobilen. Allt detta till ett pris som alla kan ha råd med. Vi är väldigt stolta över att nu faktiskt kunna erbjuda våra användare just det – en helhetslösning med smarta och enkla produkter – till riktigt överkomliga priser!

Vi förutspår vidare att framtidens smarta hem kommer att bli ännu smartare och utgöra grunden för framtidens boende. Vi ser en oerhört stor potential för utveckling av sortimentet. Därför är produktserien DELTACO SMART HOME relevant och eftertraktad, då den möjliggör att fler slutkonsumenter nu får tillgång till kvalitativa, enkla och prisvärda Smart Home-produkter”.

I DELTACO SMART HOME-sortimentet ingår vid lanseringsdagen:

  • Smarta strömbrytare:
    Smarta strömbrytare och ett grenuttag med två USB-portar som kan styra andra produkter i hemmet eller kontoret, schemaläggas och mäta energiförbrukning
  • Smarta LED-lampor:
    Smarta lampor med både E14 och E27-sockel, som kan schemaläggas, dimmas och ändra färg för att anpassa hembelysningen efter stämning eller aktivitet
  • Smarta nätverkskameror:
    Smarta kameror som i realtid kan visa eller spela in vad som sker i hemmet eller kontoret när användaren inte är på plats och dessutom larma polisen

Genom att öka kontorets intelligens med smarta grenuttag med timers och energimätning, smart belysning samt smarta IP-kameror ökar samtidigt arbetsplatsens energieffektivitet och säkerhet.

Sortimentet utvecklas kontinuerligt och lansering av fler smarta produkter och produktkategorier kommer att lanseras inom kort.

Relaterade Artiklar