Lampan byter e-handelsplattform och satsar på Open Source
Hem E-HANDEL Lampan byter e-handelsplattform och satsar på Open Source

Lampan byter e-handelsplattform och satsar på Open Source

Publicerat av: Redaktionen

Lampan byter till Open Source-plattformen Magento 2 och ser ett stort värde i att äga sin egen plattform och få högre flexibilitet i den löpande utvecklingen.

Lampan byter e-handelsplattform och satsar på Open Source 2Företaget Ecomatic AB kommer att stötta Lampan med utvecklingen av plattformen och stötta Lampan i förändringsarbetet.

-Det är en ständig utveckling av vår e-handel och det finns hela tiden nya förändringar som behöver göras för att göra köpupplevelsen bättre och bättre. Säger Kim Borg som är Marknadschef på Lampan.

Det finns flera anledningar till bytet av plattform säger Kim, men framförallt är det möjligheten till flexibiliteten som är avgörande och att vi kan anpassa plattformen efter de behov som behöver göras för att vi ska klara vår tillväxt.

Lampans kunder kommer fortfarande att känna igen sig efter bytet. Nya webbplattformen kommer att andas liknande formspråk som nuvarande design säger Kim. Det kommer däremot finnas funktioner som gör den nya plattformen enklare, tydligare och smartare än vad den är idag tillägger Kim.

Den nya plattformen kommer att lanseras i februari-mars 2018 om allt går som planerat. Plattformsbytet gäller alla webbplatser hos Lampan: .SE, .NO, .DK och .NO.

Relaterade Artiklar