Hem NYHETER Jobba hårt, njut av din fritid och koppla av i jul!

Jobba hårt, njut av din fritid och koppla av i jul!

Publicerat av: Redaktionen

Har du också behov av koncentration i arbetet? Eller måste du jobba under julledigheten och behöver lugn och ro för att nå dina deadlines?

Jobba hårt, njut av din fritid och koppla av i jul! 3Kanske behöver du vara fokuserad i arbetet, delta i ett sista minuten konferenssamtal eller ta en paus och lyssna på musik eller en podcast.

Oavsett om du har mycket att göra på jobbet under jul, deltar i årets sista telefonkonferenser eller är i behov av en välbehövlig paus så har Jabra det du behöver. Men det bästa är att du kan använda headsetet även när jobbet är klart och varför inte använda konferenshögtalaren till att spela musiken på julfesten!

Nu är det juligen och du får kanske en överdos av bjällerklang?

Jabra Evolve2 85

Har du många deadlines som ska nås innan julledigheten? Eller behöver du till och med några timmar för jobb under julen? Då har Jabra det perfekta headsetet för dig, Evolve2 85. Det har en kraftig brusreducering samt Active Noise Cancellation (ANC) vilket innebär att du kan jobba ostört både på kontoret och hemma eller var som helst. Headsetet är också utrustat med Jabras så kallade busylight som syns på båda öronkåporna, så dina kollegor eller familjemedlemmar kan se att du är upptagen och inte vill bli störd.

Med den diskreta och flexibla mikrofonarmen i Jabra Evolve2 85 kan du svara i telefon när som helst var som helst. Eftersom du har ANC och kan koppla headsetet till mobilen via bluetooth kan du ta jobbsamtalen mitt i julbaket utan att bli störd. Tack vare den modernt lediga designen kan du behålla headsetet på när du är färdig med jobbet och koppla av med din favoritmusik, podcast eller ljudbok i öronen. Med memory foam i öronkåporna, som formas efter öronen och en ergonomisk over-ear design får du ultimat komfort för hela dagen. Dessutom får du hela 37-timmars batteritid som räcker gott och väl hela dagen och lite till. Jabra Evolve2 85 finns i två stilrena färger: svart och beige.

Önskar du att du fick raska över isen?

Jabra Speak 750

Har du otur och måste jobba ända fram till julafton? Jabra Speak 750 kan du ta med dig från konferenssamtalet till julfirandet så du slipper, missa raskandet runt julgranen!

Denna premium portabla högtalare med full-duplex är skapad för både professionellt och privat användande, vilket betyder att du utan besvär kan växla mellan samtal och musik. Du behöver bara ansluta till en online musikströmningstjänst eller ditt musikbibliotek på mobilen för att uppleva HiFi-ljudkvalitet (kanske lyssna på Michael Bublé).

Med Speak 750 är du inte heller begränsad till endast en enhet heller, eftersom du kan para den med upp till åtta enheter och kan ansluta till två enheter samtidigt. Den är också certifierad för Microsoft Teams, så det finns ingen ursäkt för att inte visa upp jultröjan för kollegorna i videomötet.  Du får en oöverträffad samtalskvalité, oavsett om du använder den till arbete eller personligt bruk. Den rundstrålande mikrofonen har en 360-graders upptagning, vilket betyder kristallklara samtal. Samtidigt som den är perfekt för kontoret är den användbar om du inte fysiskt kan vara tillsammans med dina nära och kära. Det naturliga ljudet kommer ge dig känslan av att du är nära trots den fysiska distansen.

Skaran av kollegorna slipper att trippa nätt på tårna

Jabra Evolve2 65

Har du svårt att koncentrera dig på jobbet? Jabra Evolve2 65 är skapad för koncentration, samarbete och flexibilitet för förbättrad produktivitet på kontoret. Headsetet har ovala öronkuddar med memory foam vilket formar sig efter örat. Därför är de sköna att ha på sig hela dagen så du kan utföra ditt arbete i lugn och ro. Den nya vinklade designen ger också förbättrad passiv bullerdämpning.

Om du behöver tala om för dina kollegor att du inte vill bli störd eller är upptagen i ett samtal så kan du slå på Jabras så kallade busylight. Det kan ses från alla håll på båda öronkåporna. Så om du vill komma in i julstämningen på jobbet kan du alltså lyssna på julmusik utan att chefen märker något (men bara om du låter bli att sjunga med eller dansa på kontoret.)  Med hela 37-timmars batteritid klarar du dig genom hela dagen både på och utanför kontoret. Så du kan fortsätta att lyssna på julmusik, annan musik eller kanske en podcast. Jabra Evolve2 65 finns i två stilrena färger att välja på: svart och beige.

Jabra Evolve2 65 har en särskild knapp dedikerad till Microsoft Teams på den MS-anpassade modellen, med en LED-indikator på headsetet som signalerar aktiviteter så som missat samtal eller möte. Så jobbar du hemifrån under julen och missar ett möte mitt i julstöket så signalerar ditt headset det.

Information för journalister

Tillgänglighet

Evolve2 85 till ett rekommenderat pris på 4841 SEK (5272 SEK inklusive laddningsställ)

Jabra Speak 750 till det rekommenderade priset 4030 SEK

Evolve2 65 STEREO till det rekommenderade priset 2 253,61 SEK (2 684,93 SEK inklusive laddningsställ)

Evolve2 65 MONO till det rekommenderade priset 2 145,78 SEK (2 577,10 SEK inklusive laddningsställ)

Relaterade Artiklar