Hem NYHETER Jabra Speak 750 gör det möjligt för möten var som helst med sömlöst premiumljud

Jabra Speak 750 gör det möjligt för möten var som helst med sömlöst premiumljud

Publicerat av: Redaktionen

Jabra, en ledande leverantör av ljudlösningar för privatpersoner och företag, presenterar Speak 750, nästa modell i den professionella serien med konferenshögtalare.

Jabra Speak 750 gör det möjligt för möten var som helst med sömlöst premiumljud 3Det här nya tillskottet till Speak-serien är skapad för att stödja alla typer av konferensbehov, vilket förbättrar upplevelsen i mötesrummet oavsett hur det ser ut. Detta premiumljudsystem tar upp ljudet sömlöst, vilket tillåter alla i rummet att prata och bli hörda samtidigt även om ni är socialt distanserade. Eftersom konferenshögtalaren är portabel så kan du göra vilket rum som helst till ett mötesrum på nolltid.

Speak 750 har full duplex (vilket ger naturliga samtal i båda riktningar) som ser till att båda sidorna av samtalet överförs samtidigt. Det här betyder att samtalen flyter på precis som fysiska sådana, detta ger en bättre ljudupplevelse och minskar oron för att missa viktig information. Med färre avbrott och bättre samtal kan företagen uppnå ett mer effektivt samarbete, samtidigt som UC-adoptionen stärks genom förbättring av ljudet.

Plug-and-play startar konferensen snabbt och smidigt

Enligt undersökningar slösas 10 procent av det genomsnittliga mötet bort på grund av tekniskt strul*. Tack vare plug-and-play-funktionen i Speak 750 kan företagen ansluta sig direkt till en laptop, smartphone eller surfplatta via USB och/eller Bluetooth. Speak 750 kan paras ihop med upp till åtta enheter, och under samtalen kan två enheter vara ihopparade samtidigt, för äkta stereoljud.

Flexibiliteten slutar inte där eftersom Speak 750 har två varianter, en av dem är speciellt framtagen och certifierad för Microsoft Teams. Den har en dedikerad Microsoft Teams-knapp som möjliggör omedelbar kontakt med medarbetarna. Ett meddelande låter användarna veta när det är dags att delta i ett möte eller när någon försöker att nå en. Genom en enda knapptryckning tas användaren direkt till ett pågående Microsoft Teams-möte. Så kontakten med kollegor finns bara ett klick bort.

Speak 750 UC-varianten är kompatibel med alla ledande plattformar för Unified Communication. Den har också en knapp som kan programmeras för Siri, Google Assistant eller snabbuppringning.

– Allt eftersom arbetssätten världen över förändras, så fortsätter samarbete att vara den högsta prioriteten för den globala företagsvärlden, säger Calum MacDougall, Senior Vice President på Jabra. Jabra Speak 750 är lämpad för alla möjliga scenarion i mötesrum och tar flexibelt arbete till nästa nivå. Oavsett om det handlar om social distansering i ett möte på kontoret eller delta i en konferens i ditt vardagsrum, så gör denna full duplex lösning det lätt för er att ta samtal och samarbeta på ett bra sätt.

Nyckelfunktioner och specifikationer

 • Plug-and-play anslutning till PC Softphone/UC system via USB-kabel eller Bluetooth-adapter
 • Full duplex bidrar till färre avbrott, bättre samtal och ett effektivare samarbete
 • Lätt att ansluta med Bluetooth till smartphones och surfplattor
 • Trådlös räckvidd på upp till 30 meter (mellan konferenshögtalaren och Bluetooth-adaptern) och upp till 10 meter (mellan konferenshögtalaren och smartphone/surfplatta)
 • Med Microsoft Teams-varianten kan du interagera med andra genom att klicka på Microsoft Teams-knappen.
 • Med UC-varianten kan du integrera din smartphones digitala assistent genom att använda Siri, Google Assistant eller anpassa din Speak 750 för snabbuppringning genom att använda Jabra Direct-programvaran.
 • Integration och samtalskontroll med ledande UC-system/PC softphones
 • Konferenshögtalare med högkvalitativt ljud för tydliga röst – musik – och multimediaupplevelser.
 • Den digitala teknologin för signalbehandling ger kristallklart ljud utan eko eller förvrängda ljud
 • Upp till elva timmars batteritid
 • Trådlösa alternativ för sammankoppling med en extra Speak 750-enhet för fullt stereoljud för samtal och musik
 • Rundstrålande mikrofon för 360 graders ljudupptagning

Pris och tillgänglighet:

Tillgänglig hos utvalda återförsäljare. Jabra Speak 750: 3224 SEK exklusive moms.

Relaterade Artiklar