Hem NYHETER HyperX lanserar en begränsad svart version av det mekaniska gaming tangentbordet HyperX x Ducky One 2 Mini

HyperX lanserar en begränsad svart version av det mekaniska gaming tangentbordet HyperX x Ducky One 2 Mini

Publicerat av: Redaktionen

Det andra samarbetet mellan Ducky och HyperX är en begränsad upplaga av ett mekaniskt tangentbord i svart version med röda HyperX-brytare och Duckys unika tangentbordsdesign

HyperX lanserar en begränsad svart version av det mekaniska gaming tangentbordet HyperX x Ducky One 2 Mini 3HyperX, gamingdivisionen tillhörande Kingston Technology Company, Inc., tillkännagav idag sitt andra samarbete med DuckyChannel International Co. Lyd, tillverkare av tangentbord, som arbetat med HyperX för att skapa en ny begränsad upplaga av det mekaniska tangentbordet HyperX Ducky One 2 Mini med 60% formfaktor.

Det mekaniska tangentbordet HyperX x Ducky One 2 Mini har HyperX röda mekaniska brytare byggda för prestanda och hållbarhet med en livslängd på 80 miljoner klick. Tangentbordet har RGB-bakgrundbelysta tangenter för högre ljusstyrka och dynamiska ljuseffekter, med Ducky One 2 Mini tangentbordsdesign och Duckys sömlösa double-shot PBT-tangentknappar.

– Ducky är glada över att ha kunnat arbeta nära HyperX för att utveckla HyperX x Ducky One 2 Mini med HyperX-brytare, för att ge användarna den bästa kombinerade gamingtangentbordsupplevelsen. Vårt samarbete med HyperX handlar om att leverera stabila och pålitliga mekaniska gamingtangentbord och vi ser verkligen fram emot att få leverera HyperX x Ducky One 2 Mini till våra användare, säger Erik Hsieh, senior marknadschef på DuckyChannel International Co.

HyperX x Ducky One 2 Mini erbjuder en ultrakompakt 60% formfaktor med en platssparande design som frigör bordsyta och maximerar utrymmet för musrörelser. Tangentbordet har HyperX röda linjära brytare, designade med kortare aktiveringspunkt och slaglängd för en snabb och responsiv upplevelse. HyperX x Ducky One 2 Mini har HyperX exponerade LED-brytare med Duckys sömlösa double-shot PBT-tangenter med sekundära funktioner tryckta på knapparnas sidor för snabb igenkänning. Stöd för Ducky Macro 2.0 gör det möjligt för användare att anpassa belysning och konfigurera makron med upp till 6 olika hårdvarulägen direkt på tangentbordet.

– Vi är glada över att kunna presentera vårt andra tangentbordssamarbete i begränsad upplaga med Ducky, kända för deras högkvalitativa och prestationsorienterade mekaniska tangentbord på spelmarknaden. HyperX x Ducky One 2 Mini är ett utmärk tillägg till HyperX tangentbordsserie och fans av både HyperX och Ducky ett mekaniskt speltangentbord med 60 % formfaktor och HyperX-brytare, säger Edward Baily, Business Development Manager, Northern Europe på HyperX EMEA.

HyperX x Ducky One 2 Mini är ett tangentbord i begränsad upplaga, med totalt 1 425 enheter tillgängliga i Europa. Varje tangentbord är lasermärkt med ett unikt nummer vid basen av tangentbordet. HyperX x Ducky One 2 Mini har en elegant svart kantdesign på en hållbar ram med tre justerbara tangentbordsvinklar. För extra anpassning innehåller tangentbordet också extra tangentknappar, en exklusiv HyperX-designad mellanslagstangent och en praktisk Keycap-puller för att underlätta installationen av tangentknappar.

Tillgänglighet

HyperX x Ducky One 2 Mini finns tillgängligt från den 18 november klockan 17:00 CET till ett uppskattat pris på 129,99 EUR, i begränsad upplaga via HyperXs online-butik. För mer information om HyperX x Ducky One 2 Mini och global tillgänglighet, besök HyperX x Ducky One 2 Minis produktsida.

 

Relaterade Artiklar