Hem NYHETER Gear4 släpper skyddande iPad-fodral som klarar fall på 2,5 meter

Gear4 släpper skyddande iPad-fodral som klarar fall på 2,5 meter

Publicerat av: Redaktionen

Gear4, ett ZAGG-företag och Englands största leverantör av mobilskal, släpper två nya fodral för surfplattor samt ett fodral för AirPods.

Gear4 släpper skyddande iPad-fodral som klarar fall på 2,5 meter 5De nya fodralen ger överlägset skydd mot oväntade fall och stötar samtidigt som de förblir slimmade.

Gear4-fodralen för surfplattorna integrerar D3O-teknik för att ge världens mest avancerade chock- och slagskydd. D3O används av militären, motorcyklister och idrottsutövare för skydd mot stötar och slag. Gear4 använder en unik version av D3O som är konstruerad för att skydda mobila enheter.

Battersea för Apple iPad (10.22019)
Ultimat slagskydd med 2,5 meters fallskydd och en slimmad design med ett hopfällbart vinkelstativ. Battersea har också ett avtagbart skärmskydd och kompatibilitet med Apples tangentbord. Ytan på Battersea har en antibakteriell behandling som tar bort 99,9% av de vanligaste bakterierna. Finns i svart färg.

Brompton för Apple iPad (10.2″ 2019) och Samsung Tab A (10.1 2019)
Gear4 släpper skyddande iPad-fodral som klarar fall på 2,5 meter 6Ett skyddande fodral med D3O-skydd som tål 2 meters fall. Brompton är utrustat med ett filmstativ med tre betraktningsvinklar och ett borttagbart tygfodral som skyddar iPad-skärmen. Brompton är utvecklad för att passa perfekt med InvisibleShields skärmskydd. Finns i svart färg.

Gear4 Apollo Case för AirPods och AirPods Pro

Gear4 har också börjat sälja praktiska skydd för AirPods och AirPods Pro som skyddar hörlurarna och laddningsetuiet från stötar och repor med ett lätt och smidigt silikonfodral. Apollo AirPod-fodralet ger 360°-skydd och är kompatibelt med trådlös laddning. Dessutom ingår en karbinhake som gör det lätt att fästa fodralet i en väska, bälte eller nyckelring.

Gear4 släpper skyddande iPad-fodral som klarar fall på 2,5 meter 7Egenskaper Apollo

  • Lätt silikon och slimmad design
  • Karbinhake
  • Klarar trådlös laddning
  • 360° skydd
  • Finns i flera olika färger

Relaterade Artiklar