Garmin uppdaterar sin populära handhållna GPSMAP-serie med två nya enheter
Hem NYHETER Garmin uppdaterar sin populära handhållna GPSMAP-serie med två nya enheter

Garmin uppdaterar sin populära handhållna GPSMAP-serie med två nya enheter

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag två nya handburna GPS:er GPSMAP 66s och GPSMAP 66st.

Garmin uppdaterar sin populära handhållna GPSMAP-serie med två nya enheter 2De uppdaterade enheterna är tillverkade för proffs, har Galileo positioneringsstöd, upp till en veckas spårning i expeditionsläge, utökad trådlös anslutning och en 3-tum stor färgdisplay. GPSMAP 66st erbjuder dessutom förinstallerade TopoActive-kartor över Europa.

– GPSMAP 66 bygger på den legendariska GPSMAP-serien men med nya och efterfrågade funktioner som större skärm, väderprognoser och upp till en veckas batteritid vid spårning, säger Martin Resch, produktchef på Garmin Outdoor.

– Med GPS, GLONASS eller Galileo-mottagare och anslutningsmöjlighet till Garmin Explores nya app, är nya GPSMAP 66s/GPSMAP 66st pålitliga följeslagare för äventyret.

Med direktnedladdning av BirdsEye Satellite Imagery (inget abonnemang behövs) via Wi-Fieller Bluetooth kan du se högupplösta fotorealistiska vyer över dina turer och enkelt hitta naturreservat, vandringsleder, lämpliga gläntor för camping eller jaktpass. Dessutom levereras GPSMAP 66st med TopoActive-kartor över Europa så att du mer detaljerat kan se kustlinjer, floder, bergstoppar, terrängkonturer eller geografiska punkter.

Ta emot väderuppdateringar i realtid med global prognosinformation genom att koppla upp GPSMAP 66 via Buetoooth till en kompatibel mobil enhet. Den handhållna enheten har också kartor med prognoser för temperatur och vindhastighet/vindriktning samt live väderradar så att du kan hålla dig underrättad om hur vädret kan komma att påverka dina expeditioner.

Med nya Garmin Explore-appen får du access till ytterligare verktyg och funktioner för navigering i naturen, reseplanering, kartläggning och delning av data.

Innan du ger dig ut på ditt nästa äventyr kan appen Garmin Explore användas för att planera resan och ladda ner rasterkartor på din mobila enhet. När du sedan är ute på stigarna och utan dataanslutning, synkroniserar appen Explore sömlöst med en kompatibel Garmin GPS-enhet för att visa aktuell plats, planera och navigera rutter, samt ställa in och hantera waypoints.

Övriga nya anslutna funktioner i GPSMAP 66s/st inkluderar Geocaching Live och kompatibilitet med Connect IQ-plattformen, vilket ger dig tillgång till över 9 miljoner leder genom den förinstallerade Wikiloc-appen. GPSMAP 66s/st-enheterna kan enkelt kopplas till Garmin inReach Mini, så att du kan skicka och ta emot meddelanden direkt på din enhet.

De robusta, handhållna enheterna är skapade för extrema äventyr. Med hjälp av multi-satellit stöd genom GPS, GLONASS eller Galileo, och sensorfunktioner med autokalibrering ABC (höjdmätare, barometer och kompass), kan GPSMAP66s/st spåra hela resan. Enheterna har 16 timmars batteritid i fullt GPS-läge och kan spåra din position i upp till en vecka genom att använda expeditionsläge med en enda uppsättning AA-batterier. Enheterna har en LED-ficklampa och en SOS-blinkning som kan användas för att signalera efter hjälp. Förutom den 3-tum stora tydliga färgdisplayen, är den designad efter militära standarder för termisk, chock- och vattenprestanda (MIL-STD-810G).

GPSMAP 66 finns ute nu till ett rekommenderat cirkapris på 4 499: – och GPSMAP 66st 4 999: –

Relaterade Artiklar