Hem NYHETER Flygresor.se avslutar korttidsarbete i förtid – betalar tillbaka stödpengar

Flygresor.se avslutar korttidsarbete i förtid – betalar tillbaka stödpengar

Publicerat av: Redaktionen

Flygresor.se – Sveriges största prisjämförelsesajt för flygresor – har valt att avsluta korttidsarbete som de införde i maj.

Flygresor.se avslutar korttidsarbete i förtid – betalar tillbaka stödpengar 3Intresset för att flyga och söka efter flygresor har ökat kraftigt under den senaste tiden och Flygresor.se har inte längre behov av nedkortad arbetstid och statligt stöd från Tillväxtverket. Delar av de pengar som Flygresor.se ansökt om och fått utbetalat kommer att betalas tillbaka så fort Tillväxtverket gör det möjligt.

– Vi ser att antalet användare som söker efter flyg nu är uppe på hälften av förra året efter att ha bottnat på 17% i vecka 17 och 18. Ökningen ser ut att fortsätta. Tack vare detta lyft i volymer klara vi oss utan stödpengar och tycker att det är bättre att dessa går till företag i vår hårt drabbade bransch och i andra branscher, där det finns större behov av stöd, säger Mattias Nyman, VD på Flygresor.se.

Flygresor.se kommer nu att jobba med många spännande framtidsprojekt med fokus på mer hållbart flygande.

– Vi ser en spännande utveckling inom mer klimatvänligt flyg som vi vill hjälpa till att driva på, säger Sofi Cederlöf, marknadschef på Flygresor.se.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>