Fler än 1000 matvarubutiker använder sig nu av Stockfiller – en ökning med 40% sedan december 2017!
Hem NYHETER Fler än 1000 matvarubutiker använder sig nu av Stockfiller – en ökning med 40% sedan december 2017!

Fler än 1000 matvarubutiker använder sig nu av Stockfiller – en ökning med 40% sedan december 2017!

Publicerat av: Redaktionen

Idag använder fler än 1000 matvarubutiker sig av Stockfiller – ett revolutionerande digitalt verktyg, framtaget av startup-bolaget Foodflow, som automatiserar och förenklar orderflödet för dagligvaruhandeln (DVH) och hotell-, restaurang- och cafébranschen.

Fler än 1000 matvarubutiker använder sig nu av Stockfiller – en ökning med 40% sedan december 2017! 2Stockfiller samlar och förenklar handel från alla leverantörer som inte hanteras av kedjornas centrallager – all orderläggning, fakturering, samordning av leverans och uppföljning av externa leverantörer sker nu via Stockfiller istället för telefon, mail eller fax.

I slutet av december månad 2017 hade drygt 700 matvarubutiker registrerat sig för Stockfiller; en siffra som nu överstiger 1000. Drygt en månad tidigare, i november 2017, erhöll Foodflow och dess grundare Jesper Jannesson och Christopher Jonsson titeln som Framtidens entreprenör 2017; en prestigefylld tävling initierad av Svenska Dagbladet och Carnegie. Vid vinstillfället använde drygt 440 matvarubutiker och 80 leverantörer sig av Stockfiller.

– Vi fortsätter att passera interna målsättningar i en väldigt snabb takt. Det känns helt underbart att fler än 1000 matvarubutiker har sådan tilltro till Stockfiller – ett kvitto på att verktyget faktiskt fungerar lika bra som vi utlovar, både för inköparna och leverantörerna. Hos leverantörerna hittar vi i många fall tidsbesparingar på upp emot 90% i deras orderhantering som gör att de kan fokusera på nykundsbearbetning! Nu ska vi se till att vi når nästa ambitiösa nivå, säger Jesper Jannesson & Christopher Jonsson, Grundare Foodflow.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>