Fler än 1000 matvarubutiker använder sig nu av Stockfiller – en ökning med 40% sedan december 2017!
Hem NYHETER Fler än 1000 matvarubutiker använder sig nu av Stockfiller – en ökning med 40% sedan december 2017!

Fler än 1000 matvarubutiker använder sig nu av Stockfiller – en ökning med 40% sedan december 2017!

Publicerat av: Redaktionen

Idag använder fler än 1000 matvarubutiker sig av Stockfiller – ett revolutionerande digitalt verktyg, framtaget av startup-bolaget Foodflow, som automatiserar och förenklar orderflödet för dagligvaruhandeln (DVH) och hotell-, restaurang- och cafébranschen.

Fler än 1000 matvarubutiker använder sig nu av Stockfiller – en ökning med 40% sedan december 2017! 2Stockfiller samlar och förenklar handel från alla leverantörer som inte hanteras av kedjornas centrallager – all orderläggning, fakturering, samordning av leverans och uppföljning av externa leverantörer sker nu via Stockfiller istället för telefon, mail eller fax.

I slutet av december månad 2017 hade drygt 700 matvarubutiker registrerat sig för Stockfiller; en siffra som nu överstiger 1000. Drygt en månad tidigare, i november 2017, erhöll Foodflow och dess grundare Jesper Jannesson och Christopher Jonsson titeln som Framtidens entreprenör 2017; en prestigefylld tävling initierad av Svenska Dagbladet och Carnegie. Vid vinstillfället använde drygt 440 matvarubutiker och 80 leverantörer sig av Stockfiller.

– Vi fortsätter att passera interna målsättningar i en väldigt snabb takt. Det känns helt underbart att fler än 1000 matvarubutiker har sådan tilltro till Stockfiller – ett kvitto på att verktyget faktiskt fungerar lika bra som vi utlovar, både för inköparna och leverantörerna. Hos leverantörerna hittar vi i många fall tidsbesparingar på upp emot 90% i deras orderhantering som gör att de kan fokusera på nykundsbearbetning! Nu ska vi se till att vi når nästa ambitiösa nivå, säger Jesper Jannesson & Christopher Jonsson, Grundare Foodflow.

Relaterade Artiklar