Hem NYHETER Få ut mer av din cykling med Tacx träningsapp

Få ut mer av din cykling med Tacx träningsapp

Publicerat av: Redaktionen

Vi presenterar uppdateringar till träningsappen Tacx, som gör att du som cyklist kan utforska världen från en smartphone eller surfplatta och inte enbart via en dator.

Få ut mer av din cykling med Tacx träningsapp 2

En allt-i-ett cyklingsupplevelse finns nu tillgänglig för din smartphone, surfplatta eller dator

Via appen kan du ta del av ett brett utbud av träningsmöjligheter; ett stort urval av högkvalitativa filmer, live motståndare, cykelturer i 3D, strukturerade träningspass och ännu mer.

Med Tacx träningsapp kan du streama filmer i hög kvalitet och virtuellt uppleva dina favoritbanor, från kända klassiker till de branta backarna i Alperna. Genom att i förväg ladda ned filmerna från datorn undviker du att riskera avbrott beroende på buffring och kan få en ännu bättre cyklingsupplevelse.

Du kan också föra över GPS-data från en Edge cykeldator eller genom att länka ditt Strava-konto så skapar appen en tur med GPS-karta i 3D. Det finns inte längre några gränser för hur du som cyklist kan träna.

Medan du cyklar ser du hastighet, kraft, kadens och puls på skärmen. Denna data kan du efter avslutat pass analysera och utvärdera för att kunna göra ett ännu bättre träningsupplägg.

Dessutom är det möjligt att tävla mot vänner som samtidigt cyklar samma bana. Du kan också välja tidigare cykelturer och använda dem som en virtuell träningspartner.

Då den version av Tacx träningsapp som gäller för dator eller surfplatta används kan du sortera dina träningspass baserat på olika mål såsom backe, kraft eller FTP och synkronisera dem mellan alla enheter och även dela med vänner. Tacx träningsapp synkroniserar också sömlöst med Strava, vilket gör det enkelt att exportera och dela träningsdata.

Relaterade Artiklar