Hem NYHETER Europas enda heldigitala förrådskedja snart till Tyresö

Europas enda heldigitala förrådskedja snart till Tyresö

Publicerat av: Redaktionen

Förrådsoperatören Green Storage förvärvar nu en fastighet i Tyresö.

Europas enda heldigitala förrådskedja snart till Tyresö 3Därmed öppnar Europas enda heldigitaliserade selfstorage inom kort ännu en enhet i Stockholmsregionen.

”Efterfrågan är väldigt stor. Därför är vi glada över att snart också erbjuda Tyresö våra smarta lösningar”, säger Green Storage VD, Stefan Nilsson.

Nyligen meddelade Green Storage att man öppnar ännu ett selfstorage i Södertälje. Intresset blev omedelbart stort. Nu står det klart att förrådskedjan även förvärvat en fastighet i Tyresö för att bygga ytterligare en smart och helt digitaliserat ny förrådsenhet.

Det betyder att bolaget följer sin offensiva expansionsplan att öppna 25 selfstorage-enheter i Stockholmsregionen på fem år.

”Efterfrågan är väldigt stor. Därför är vi glada över förvärvet och att snart erbjuda Tyresö en enkel, prisvärd och modern anläggning”, säger Green Storages VD, Stefan Nilsson.

Green Storage är ensamma i Europa om tekniklösningen som innebär att kunden använder sin mobil som ”digital nyckel”. Det betyder att hela kundresan, från bokning till förråd, är helt och hållet digitaliserad.

”Tack vare att allt är digitaliserat är det också marknadens mest hållbara alternativ. Dessutom uppmanar vår verksamhet till att vi inte slänger våra prylar utan att vi förvarar, sparar och återanvänder, säger Mats Steijner, Operations Manager på Green Storage.

Fastigheten i Tyresö blir alltså en helt nyproducerad selfstorage-komplex och planerad öppning under senare delen av nästa år.

Relaterade Artiklar