Episerver förstärker i Malmö med e-handelsspecialist
Hem E-HANDEL Episerver förstärker i Malmö med e-handelsspecialist

Episerver förstärker i Malmö med e-handelsspecialist

Publicerat av: Redaktionen

Gustav Cajander är ny lösningsarkitekt på Episerver i Malmö. Gustav är specialist inom e-handel och har erfarenhet som rådgivare till flera av de största användarna av Episerver.

Episerver förstärker i Malmö med e-handelsspecialist 1

Gustav Cajander, ny lösningsarkitekt på Episerver i Malmö

Han kommer närmast från Avensia, där han arbetat som rådgivare och säljstöd. Han har tidigare även varit produktspecialist på Apptus, som levererar sök och personaliseringslösningar för e-handel.

– Gustavs starka branscherfarenhet och hans breda kompetens inom sök, personalisering och digital marknadsföring gör honom till en perfekt rådgivare till våra partners och kunder, både när det gäller strategi och implementering, säger Nils Qvarfordt, försäljningschef för Episerver i Sverige.

Episerver är en fantastisk plattform som utvecklas mycket snabbt i alla led. Jag ser stor potential i att samla alla verktyg och data på ett ställe för att erbjuda en komplett och väl integrerad plattform. Att få utbilda och stötta våra partners och kunder så att de lyckas utnyttja våra lösningar optimalt är centralt i min roll, säger Gustav Cajander.

Gustav är utbildad Dataingenjör från Lunds Universitet.

Relaterade Artiklar