Enastående smartphone med AI fotografi och oemotståndlig Aurora glasdesign
Hem NYHETER Enastående smartphone med AI fotografi och oemotståndlig Aurora glasdesign

Enastående smartphone med AI fotografi och oemotståndlig Aurora glasdesign

Publicerat av: Redaktionen

Honor lanserar Honor 10, sin flaggskeppsmodell för 2018, detaljer avslöjas inom kort.

Enastående smartphone med AI fotografi och oemotståndlig Aurora glasdesign 2Honor lanserar idag sin flaggskepps-smartphone för 2018 i London, Honor 10, som inom kort också lanseras i Sverige. Lanseringen kommer att ge liv åt konceptet “Beauty in AI” och offentliggör två stora revolutionerande och industriledande smartphone-teknologier till konsumenter.

Den första är en avancerad AI 2.0 teknologi, applicerbar till smartphonens dubbla objektivkamera. Den andra är Honor 10’s CMF[1] design, en 3D glasbaksida med ett enastående nanoteknologiskt hölje med 15 lager skimrande färg.

Detaljer om Honor 10’s pris och tillgänglighet i Sverige avslöjas inom kort och kommer finnas på utvalda marknader, inklusive Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien samt fler kommande marknader.

Enligt George Zhao, President för Honor, fanns majoriteten av telefoner innan 2016 endast tillgängliga i tre färger: svart, vitt och guld.

Honor introducerade Phantom Blue 2016, Phantom Grey 2017 och nu även en oemotståndlig Aurora, en nyskapad smartphone-design.

“Vi tror att hemligheten bakom framgång är enkel – erbjud konsumenter en riktigt bra produkt! Det är vad vi arbetar hårt för varje dag på Honor” säger George Zhao, President för Honor. ”Men vi arbetar inte enbart för att skapa en bra produkt. Vi vill tillsammans med unga människor världen över skapa en ny livsstil. Vi lyssnar på dem, utbyter idéer med dem och uppmuntrar dem. De är vår inspiration.”

Med de innovativa enheterna och en tydlig inriktningsstrategi fortsätter Honor att vara industriledande på sin hemmamarknad med en förstaplacering inom smartphone e-varumärken i Kina, samtidigt som de expanderar kraftigt internationellt. Varumärket har uppnått en internationell tillväxt på 100% sedan sin start. I Storbritannien blev Honor View10 tilldelad ett 5-stjärnigt betyg av Stuff, The Guardian, T3 och Recombu. Kombinationen av prisbelönta produkter och omfattande partnerskap med både transportörer och öppna marknader har bidragit till en tillväxt på 200% i landet. I Ryssland har de rankats som topp 3 11 månader i följd, ansikte mot ansikte med Samsung och Apple. I Indien är varumärket det snabbaste växande smartphonemärket och placeras i topp 5.

Nyckelfunktioner hos Honor 10

AI 2.0 kamera

24MP + 16MP bakre kamera

The Honor 10 24MP+16MP dubbellins AI kamera känner igen över 500 scenarier i 22 kategorier i realtid. Den kan kartlägga konturerna från olika omgivande objekt som exempelvis himlen, växter, människor eller till och med vattenfall och den identifierar deras lokalitet direkt.

Funktionen stöds av industrins första semantiska bildsegmenteringsteknik vilket gör att Honor 10 kan identifiera ett flertal objekt i en och samma bild. Det är här som Honor 10 verkligen sticker ut från mängden.

Honor 10’s industriledande funktioner använder scenspecifika parametrar för varje bild den tar i realtid vilket gör att varenda bild blir professionellt tagen med bara ett klick.

24MP frontkamera

Det är inte enbart den bakre kameran som stöds av AI 2.0 teknologin, Honor 10’s 24 MP frontkamera ses nämligen som ditt intelligenta selfie-verktyg. Den stöds av 3D ansiktsigenkänning, optimerar ansiktsdetaljer och kan upptäcka över hundra ansiktspunkter på pixelnivå.

Honor 10’s frontkamera stöder även studiobelysningseffekter med en mängd ljusförhållanden. Den avancerade och precisa ansiktsigenkänningen garanterar en noggrann bokeheffekt och fångar subtila egenskaper i allas ansikten även i en gruppbild.

Avant-garde design

Aurora glas, strålglans från alla vinklar

Proceduren för att uppnå Honor 10’s minimalistiska ytskikt var inte enkel utan är ett resultat från en världsklassig industriell teknik och sofistikerade teknikprocesser som kräver yttersta precision och finess. Honor 10’s glasdesign är tillverkad med 15 lager av 3D glas på baksidan och designen avger en färgstark strålglans från alla vinklar, i naturligt ljus och skugga.

Stilig och elegant färg designad av The Paris Aesthetics Center

Fördjupad i konsthistoria och den digitala världen skapar Honor 10 en fantastisk kombination av färger till konsumenterna – Phantom Blue och Phantom Green.[2] De två ikoniska och revolutionerande färgerna är skapta hos The Paris Aesthetics Center där kreativiteten och entusiasmen från Honor’s ingenjörer och designers har sammanförts.

Trendiga karaktärsdrag sammansatt i ett: Honor FullView och ultraljudsfingeravtryckssensor under glaset

Honor 10 är industrins förstaplacerade ultraljudsfingeravtryckssensor under glas och har en 5,84-tums FullView FHD+ skärm med en 19:9 bezelfri display samt 86% skärm till kropp förhållande.

Uppgraderad och intim upplevelse

Honor 10 drivs genom en oberoende inbyggd NPU processor. 4GB RAM och 64HB/128GB ROM lagring ger tillräckligt mycket utrymme för att lagra alla dina spännande stunder sparade i galleriet, appar och i filer. Med Honor 10 medföljer även Honor Super Charge[3] 5V/4.5A med en batterikapacitet på 3,400 mAh som kan uppladdas till 50% av strömkapaciteten på endast 25 minuter.

Honor 10 är uppbyggd på senaste EMUI 8.1 vilket motsvarar en omfattande uppgradering av mjukvaran och kapacitetsfunktionen och speciellt Easy Talk-funktionen som reducerar bakgrundsljud i stimmiga miljöer under handsfreesamtal på gatan och höjer volymen vid viskande och tysta samtal.

[1] Färg, Tillverkning, Finish (CMF) i industriell design

[2] Även tillgänglig i Midnight Black och Glacier Grey.

[3] Baserat på testet från Honor’s laboratorium.

Relaterade Artiklar