En av Sveriges mest eftersökta hälsoexperter lanserar e-handel
Hem E-HANDEL En av Sveriges mest eftersökta hälsoexperter lanserar e-handel

En av Sveriges mest eftersökta hälsoexperter lanserar e-handel

Publicerat av: Redaktionen

“Vill uppmana folk att ta hälsan i sina egna händer”

Från elitbasketspelare till 5 års läkarstudier i Kina. Nu har Diamantis Koukouvinos kommit att bli en av Sveriges främsta hälsoprofiler.

Doctor Diamantis driver en fullbokad läkarklink, är en vanligt förekommande gäst i ett flertal poddar, har ett av Sveriges största instagramkonton inom hälsa och har släppt en bok. Nu tar Doctor Diamantis nästa steg. “Genom vår nya e-handel får jag med min kunskap möjlighet att hjälpa ännu fler till en bättre hälsa, detta är något av det viktigaste jag gör”.

2017 kom Diamantis Koukouvinos tillbaka till Sverige från att ha studerat till läkare i kinesisk medicin i Shanghai. Idag är han en av Sveriges mest eftersökta hälsoexperter inom kinesisk medicin och holistisk hälsa, och har hjälpt tusentals patienter med såväl fysiska som psykiska problem.

En av Sveriges mest eftersökta hälsoexperter lanserar e-handel

Doctor Diamantis Koukouvinos

Utöver sin populära klinik är Diamantis aktuell med sin nya bok: Nyckeln till din hälsa – självläkning med kinesisk medicin. Han har även deltagit i flertalet podcasts, bland annat Framgångspodden med Alexander Pärleros, Hälsorevolutionen med Maria Borelius och Agneta Sjödins Så in i själen.

Nu lanserar Diamantis en egen e-handel på plattformen Vendre, med målet att varje människa ska kunna ta sin hälsa i sina egna händer.

“Trycket på kliniken har varit otroligt högt, och jag har inte haft möjlighet att hjälpa alla som behöver hjälp. Jag har dock identifierat att det finns vissa vanligt förekommande symptom och obalanser som lätt kan åtgärdas med hjälp av enklare örtkurer. Genom att starta e-handeln vill jag ge fler människor verktygen att ta tag i sin egen hälsa. De kinesiska örtkurer som vi tagit fram balanserar yin, yang, qi samt blod, och är till för att ordna obalanser i kroppen som yttrar sig som mag-tarmbesvär, sömnbesvär och hormonella besvär. Med dessa örtkurer och övriga produkter i e-handeln ger vi fler människor verktygen de behöver för att ta tag i sin egen hälsa” förklarar Diamantis.

Inför lanseringen var det viktigt för Diamantis att hitta en plattform med personlig support och som möjliggör tillväxt, då de redan i år planerar att lansera fler produkter och att nå ut till nya marknader.

“I år kommer vi att lansera nya superfoods, functional foods och tillskott i e-handeln. Vårt mål är även att börja sälja internationellt redan under våren. För att kunna nå målen vi satt upp var det viktigt för oss att hitta en leverantör som Vendre, som både erbjuder personlig support och onboarding samt att det finns möjlighet att växa med plattformen. Att känna ett förtroende för plattformen har varit otroligt viktigt inför lanseringen” förklarar Diamantis.

Diamantis fortsätter “E-handeln och produkterna har redan mötts av positiv feedback, framförallt från de som tidigare inte fått tid på kliniken då de nu kan påbörja sin hälsoresa själva i hemmet. Vi har även fått många förfrågningar från Svenskar som bor utomlands som vill kunna handla produkter från e-handeln”.

 

Relaterade Artiklar