Hem NYHETER Disney utökar samarbetet med Epic Games genom nytt erbjudande på Disney+

Disney utökar samarbetet med Epic Games genom nytt erbjudande på Disney+

Publicerat av: Redaktionen

Mellan 11 november och 31 december kommer Fortnite-spelare att erbjudas två månaders gratisprenumeration på Disney+ vid köp med riktiga pengar i spelet.

Disney utökar samarbetet med Epic Games genom nytt erbjudande på Disney+ 3Epic lanserar idag ett nytt erbjudande till alla Fortnite-spelare. Nu erbjuds Fortnite-spelare över 18 år och som inte har en Disney+-prenumeration sedan tidigare, upp till två månaders gratisprenumeration på streamingtjänsten vid köp av innehåll i spelet med hjälp av riktiga pengar. Erbjudandet gäller vid köp som görs med riktiga pengar från den 11 november till och med den 31 december och gäller i samtliga regioner i Nordamerika, Europa, Australien och Nya Zeeland där Disney+ idag finns tillgänglig. Tillkännagivandet är det senaste i en lång rad samarbeten mellan Epic Games och Disney och banar väg för nya spännande samarbeten framöver.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>