Dags för Streamhjälpen för året 2022
Hem E-HANDEL Dags för Streamhjälpen för året 2022

Dags för Streamhjälpen för året 2022

Publicerat av: Redaktionen

Webhallens välgörenhetsstream är tillbaka, med ett par nya ansikten i buren.

Måndagen den 12 december klockan 20:00 går startskottet för årets upplaga av Streamhjälpen, Webhallens välgörenhetsstream, som samlar in pengar till Musikhjälpens bössa.

Likt originalet streamar våra tre programledare 144 timmar från studion, på Webhallens twitch-kanal, hela vägen fram till söndag kväll. Man kan se fram emot en salig blandning av underhållning, spelande, och intervjuer av relevanta gäster från spel och tech-världen. Detta kombineras med en rad olika tävlingar och auktioner på Tradera, där alla insamlade pengar oavkortat går till Musikhjälpen.

Årets tema är ”För en tryggare barndom på flykt från krig” för att belysa faktumet att 42 miljoner barn är på flykt utan hem och i många fall föräldrar.

”Det finns inget mer självklart än att alla världens barn ska ha rätt att känna sig trygga, så vi är precis som tidigare år väldigt glada över att kunna genomföra detta. Streamhjälpen har blivit en institution för alla anställda, hos vårt community och våra kunder. Vi är otroligt exalterade över att kunna väva ihop ett så viktigt ämne med vår passion för spel och teknik. Att vi i slutändan har möjlighet att skänka pengar till ändamålet är bara fantastiskt. Det här blir femte året och vi har lyckats locka en hel del spännande gäster, vilket vi hoppas ska göra att många vill komma och hänga med oss online under veckan. ” Mikael Karlsson, Marknadsdirektör Webhallen.

Årets trio består av Patrik ”Pliind”, som återvänder efter succé förra året. Han får sällskap av Webhallens nytillkomne ordmagiker Daniel “Tenishan” och Twitch-streamern Lin ”swe_beforewefall”.

Dags för Streamhjälpen för året 2022Några av gästerna i år är Paula Fenjima Manrique (spelexpert TV4 Nyhetsmorgon), Sweclockers och FZ, 10 Chambers och Angry Demon Studio, stödorganisationerna Killar.se och Play together samt spelprofiler som Tobias “Tejbz” Öjerfalk och Miss Mikkaa.

Streamhjälpen produceras och streamas direkt från produktionsbolaget Qruxel Studio i centrala Stockholm.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar