Cyberphoto AB väljer Litium e-handel för fortsatt tillväxt online
Hem NYHETER Cyberphoto AB väljer Litium e-handel för fortsatt tillväxt online

Cyberphoto AB väljer Litium e-handel för fortsatt tillväxt online

Publicerat av: Redaktionen

Framgångsrika e-handelsföretaget Cyberphoto AB, en av Skandinaviens största och äldsta leverantörer av foto & video, omsätter idag närmare 240 miljoner kronor via sin e-handel.

Cyberphoto AB väljer Litium e-handel för fortsatt tillväxt online 1

Patrick Ohlsson, vd på Cyberphoto

Nu satsar man på Litiums molntjänst för att fortsätta den positiva tillväxt man har haft sedan starten.

Cyberphoto har sålt produkter på nätet sedan 1995 och vunnit priser både som Årets e-handlare under många år och nu senast Årets återförsäljare på Mobilgalan 2016. Företaget har under senaste åren breddat sitt utbud från foto & video och säljer även mobiltelefoni och outdoorprodukter.

– Vi har en enorm mängd produkter i våra sortiment och behövde en plattform som kan hantera och publicera produktinnehåll med hög kvalitet i alla kanaler, säger Patrick Ohlsson, vd på Cyberphoto. Vi jobbar mycket med vårt innehåll och värnar om att ge kunderna personlig service och bjuda på kunskap kring produkterna och deras användningsområden.

– Vårt mål är att fortsätta växa kontrollerat och bibehålla vår lönsamhet, fortsätter Patrick Ohlsson. Det kan vi enbart uppnå genom att ge våra kunder en förstklassig kundupplevelse oavsett var och när de vill handla.

Cyberphoto har valt Litiums skalbara molntjänst Litium On Demand och Litium PIM.

Offentliggörandet görs utifrån värdet på kundreferensen och representerar ett normalt ordervärde för bolaget.

Relaterade Artiklar