Hem NYHETER Comviq dubblar surfen för alla Com Hem-kunder

Comviq dubblar surfen för alla Com Hem-kunder

Publicerat av: Redaktionen

Är du kund hos både Comviq och Com Hem? Grattis!

Comviq dubblar surfen för alla Com Hem-kunder 3På årsdagen efter att Com Hem flyttat in och blivit en del av Comviq-familjen dubblar Comviq nämligen surfen för företagens gemensamma kunder. Helt gratis.

Den 3 december 2018 flyttade Com Hem in under samma tak som Comviq och det firas idag genom att Comviq släpper en förmån till gemensamma kunder. De som har abonnemang hos båda företagen erbjuds dubbel surf till sin mobil, utan extra kostnad.

– Dagens uppkopplade liv skapar nya beteenden, och beslutet att dubbla surfen permanent i alla våra abonnemang redan 2018 blev en succé bland kunderna. Comviq har en historia av att vara schysst och enkelt, och i samband med att vi nu firar ett år med vår nyfunna kompis Com Hem vill vi belöna våra gemensamma kunder med det som vi tror att de uppskattar allra mest. Vi dubblar därför surfen för alla som har abonnemang hos både Comviq och Com Hem, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef för Comviq.

De kunder som har ett mobilabonnemang med minst 5 GB hos Comviq samt bredband eller tv hos Com Hem kommer automatiskt få dubbel mobilsurf aktiverat, på upp till sex mobilabonnemang.

Relaterade Artiklar