Hem NYHETER Chilimobil inleder samarbete med NENT Group

Chilimobil inleder samarbete med NENT Group

Publicerat av: Redaktionen

Uppstickaren Chilimobil fortsätter utveckla tjänster som gör det enklare för de mest streamingintensiva kunderna att leva sina digitala liv fullt ut.

Chilimobil inleder samarbete med NENT Group 2

Chilimobils kunder får tillgång till Viaplays utbud av originalproduktioner, film, serier och direktsänd sport som en tilläggstjänst som hanteras via deras eget konto på chilimobil.se

Nu inleds ett samarbete med Nordens ledande streamingföretag Nordic Entertainment Group (NENT Group), vilket ger Chilimobils kunder tillgång till det breda innehållet från Viaplay.

– Viaplay blir en viktig del i Chilimobils paketering och erbjudande. Vi kombinerar Sveriges mest prisvärda mobilabonnemang med Viaplays innehåll av originalproduktioner, film, serier, barnens favoriter och direktsänd sport. Viaplays paket är tillgängliga för våra kunder som en tilläggstjänst, och de kan enkelt sköta båda abonnemangen via sitt konto hos oss, säger Hans Carlsson, som är en av grundarna till Chilimobil.

Chilimobil startade för att grundarna ville snabba på den mobila utvecklingen genom att förenkla och ge dem som i dag betalar mest mer för pengarna. Det här kan ses som ännu ett steg i den riktningen. För trafiken samarbetar man med Tre, vilka fått flera utmärkelser för kapacitet och snabbhet i sitt nät.

– Det här är stort för en liten uppstickare, men så är det också en perfekt match. Vi är den enda operatör i Sverige som helt och hållet utgår från ”mobile first”, det vill säga vi vill att hela det digitala livet finns i mobilen, och att då kunna erbjuda Viaplay är klockrent, säger Hans Carlsson.

– Detta samarbete ger Chilimobil ett starkt mervärde att erbjuda sina kunder, samtidigt som Viaplay kan vara med från början på Chilimobils resa som utmanare på den svenska mobilmarknaden, säger Johan Martis, Head of Wholesale SE på Nordic Entertainment Group.

Relaterade Artiklar