Hem NYHETER CES 2021: HP lanserar ett flertal nya bärbara datorer, bildskärmar och tillbehör

CES 2021: HP lanserar ett flertal nya bärbara datorer, bildskärmar och tillbehör

Publicerat av: Redaktionen

Under CES 2021 presenterar HP flera nya innovationer och lösningar som är utformade för hybridmiljöer och ett omväxlande arbete som ett svar på att hälften av jordens anställda fortfarande arbetar på distans på grund av COVID-19-pandemin.

CES 2021: HP lanserar ett flertal nya bärbara datorer, bildskärmar och tillbehör 2

HP Elite Dragonfly G2

”Våra nya produkter är grundad i djupgående kundinsikter och behov. Våra produkter möjliggör att anställda och privatanvändare kan förenkla och förbättra sin situation – från programvara som ger belysningskontroll för videosamtal, utrustning som möjliggör en mer individanpassad upplevelse, till säkerhetstjänster som gör det lättare att vara uppkopplad utan att oroa sig över intrång”, säger Stefan Bergdahl, vd på HP Sverige.

Nya HP Elite Dragonfly, Elite Folio, Envy 14 och Elitbook 840

HP Elite Dragonfly G2 är årets uppdatering av den innovativa Dragonfly-serien som är världens lättaste företagslaptop med vridbar 360-display med en vikt på under 1 kg i standardutförande.

Dragonfly har en kant till kant 13.3 tums FHD-pekskärm och de senaste 11th generationens Intel® Core™ i3, i5 och i7 U-seriens Dual-core eller Quad-Core processorer och ny integrerad grafik från Intel®. Flera anslutningar som stödjer 5G modem eller gigabit-klassad 4G LTE med integration för Tile™ . Nya och förbättrade funktioner inkluderar kristallklart ljud med AI ljud från Bang & Olufsen, för att maximera den totala ljudupplevelsen för tal, möten, musik och filmer. Ett flertal säkerhetslösningar finns i standardutförande och som ytterligare tillval, som till exempel HP: s nya teknik för intrångsdetektering, HP Tamper Lock, som automatiskt låser datorn och meddelar användaren vid fysiska intrång.

HP Elite Dragonfly Max har de senaste anslutningarna och i Sparkling Black eller Dragonfly Blue och ger en tydlig, skarp och bekväm samarbetsupplevelse med förbättrade funktioner inklusive: fyra breda mikrofoner med AI-driven ljudoptimering, en 5 MP + IR-kamera för videochatt av hög kvalitet, och HP Eye Ease-skärmen med Eyesafe®-certifiering minimerar blått-ljust, för att arbeta, surfa eller chatta utan att anstränga ögonen.

HP Elite Folio

CES 2021: HP lanserar ett flertal nya bärbara datorer, bildskärmar och tillbehör 3

HP Elite Folio

Nya HP Elite Folio levereras med Qualcomm® Snapdragon ™ 8cx Gen 2 5G-plattform som levererar multi-gigabit-anslutningshastigheter med 5G-modem, Wi-Fi 6 och ett kraftfullt batteri som ger upp till 24,5 timmars videouppspelning. Formfaktorn är en sk Pull forward, där men kan lyfta upp skärmen och lägga den ner för att på ett naturligt sätt komma i tablet-läge. Det unika chassit är gjord av magnesium och veganskt läder.

Med HP Elite Folio kan du röra dig fritt under videomöten. Tack vare den 76-graders breda webkamera kan du ställa dig upp och flytta dig runt utan att försvinna från bilden. Med dubbla mikrofonuppsättningar och högtalare av Bang & Olufsen hör du och hörs du otroligt tydligt. Den 13,5-tums skärmen har HP Sure View Reflect-panel (tillval) och en HD-webbkamera med en inbyggd sekretessknapp för ökad säkerhet.

Elite Folio anpassar sig till de flesta miljöerna tack vare sin effektiva fläkt som håller laptopen tyst och sval, minimalistisk design och tysta tangentbordsknappar. Enheten innehåller också en HP Elite Slim Active-penna med en integrerad laddnings- och lagringshållare.

HP Sure View Reflect integrated privacy screen is an optional feature that must be configured at purchase and is designed to function in landscape orientation.

HP ENVY 14

Den nya HP ENVY 14 blir mer än bara en dator, det är en mobil studio för kreatörer. Den läckra 16:10 WUXGA (1920 x 1200) IPS-skärmen (multitouch på vissa modeller) möjliggör en 11% större visningsyta än en traditionell 16: 9 skärm. Detta är också HP:s första 14-tums laptop med fabriksinställd Delta E <2 färgkalibrering. Om du vill ändra skärminställningar och individanpassa dem gör du det enkelt med HP Display Control.

Envy 14 har 11:e generationens Intel® Core ™ processorer och upp till NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti Max-Q grafik. Envy 14 låter din kreativitet flöda, men kan hålla sig sval via en avancerad lösning med en IR-termosensor, där inställningar kan göras i HP Performance Control. HP Dynamic Power fördelar processorkraft mellan CPU och GPU vilket optimerar prestandan och batteritiden, som kan uppnå 16,5 timmar. ENVY 14 har en fysisk stängning av webbkameran för säker användning, en dedikerad mikrofontangent för av/på via tangentbordet och AI-filtrering för att tysta bakgrundsbrus när du använder högtalare, hörlurar eller mikrofon under videosamtal, ljudsamtal och inspelningar.

HP EliteBook 840 G8 Aero

CES 2021: HP lanserar ett flertal nya bärbara datorer, bildskärmar och tillbehör 4

HP EliteBook 840 G8 Aero

HP EliteBook 840 G8 Aero väger med sitt magnesiumchassi 1,13 kg och genererar kraft från 11: e generationens Intel® Core ™ -processorer. Med integrerade Tile ™ -funktioner  håller du reda på vart din dator är och Wi-Fi 6  och valfria 5G LTE-anslutning håller du dig uppkopplad oavsett var du befinner dig. Elitbook 840 är en av världens mest säkra laptops med en mängd olika HP-säkerhetsfunktioner för att hålla din känsliga data trygg, inklusive en HP-skyddskamera och HP Sure View Reflect (tillval) för att skydda mot många typer av intrång.

Nya displayer och tillbehör

HP M är två FHD-displayer som är designade för anställda i kreativa yrken som behöver vara produktiva i sin hemmamiljö eller på kontoret. Ögonen slipper irriteras tack vare HP Eye Ease med Eyesafe®-certifieringen som innebär att blått ljus automatiskt filtreras bort utan att påverka färgnoggrannheten.

Färger förblir verklighetstrogna och levande med 99% sRGB färgskala. M-serien har tre olika storlekar; 23,8-, 27- respektive 31,5 tum med IPS panel, 178 graders bred betraktningsvinkel, 300 nits ljusstyrka och FHD i 16:9 format i en kantfri design med integrerad kabelhantering längs stativets baksida för att minska trassel.

Ytterligare två skärmar lanseras i samband med CES 2021; HP E24u G4 och HP E27u G4. Displayerna är 23,8 tum och 27 tum med IPS-panel och FHD upplösning i 16:9 format respektive QHD (E27u). USB-C®-anslutning som kan driva en ansluten bärbar dator upp till 65 W och är skapade för hem- och kontorsanställda som behöver konfigurera sin arbetsplats med flera bildskärmar. E24u och E27 erbjuder enkel parallellkoppling mellan varandra, anslutning med flera olika portar, fyrvägsergonomi och HP Eye Ease-skydd. Med skärmens strömbrytare väcker du eller försätter din bärbara dators skärm i eller ur dess viloläge, även när laptopen är stängd.


HP Elite Wireless Earbuds
är ett par avancerade earbuds med personlig ljudinställning, justerbar ANC-brusreducering och förinställningar för olika ljudlägen. Earbudsen byter från ett konferenssamtal på en dator till att lyssna på musik på en telefon via den enkla Windows® 10, iOS eller Android-appen. Snäckorna har 4 timmars speltid och laddning sker via USB-C. 15 minuter laddning ger dig 1.5 speltid.

Elite Wireless Earbuds kommer att erbjudas som ett paketalternativ med Elite Dragonfly Max eller säljas separat.

HP 635 är en trådlös mus perfekt för resor och mindre ytor med en batterilivslängd på ett år. Du kan ansluta musen till tre olika enheter samtidigt med USB® nano-dongeln eller upp till två enheter med Bluetooth® för sömnlös övergång mellan din PC och surfplatta. Musen har fyra programmerbara tysta knappar som kan aktivera fördefinierade kommandon som ”ångra” och ”gör om” i ® Illustrator, Adobe® Photoshop, Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, AutoCAD, SolidWorks, Sketch Up, Chrome och Zoom.

Pris och tillgänglighet

  • HP Elite Dragonfly G2 beräknas finnas tillgänglig senare i januari. Pris närmare säljstart.
  • HP Elite Dragonfly Max beräknas finnas tillgänglig senare i januari. Pris närmare säljstart.
  • HP Elite Wireless Earbuds beräknas finnas tillgänglig i januari till ett pris av 949 SEK EXL moms
  • HP Elite Folio beräknas finnas tillgänglig i februari. Pris närmare säljstart.
  • HP EliteBook 840 Aero G8 är tillgänglig i mars. Pris närmare säljstart.
  • HP ENVY 14 beräknas finnas tillgänglig i januari till priser från cirka 11 999 SEK INKL moms.
  • HP M24f, M27f FHD beräknas finnas tillgänglig i april till ett pris av 1999 respektive 2799 SEK INKL moms.
  • HP E24u och HP E27u beräknas finnas tillgänglig i februari till ett pris av cirka 2199 respektive 3495 SEK EXL moms

Relaterade Artiklar