Hem NYHETER CDON siktar mot stjärnorna under Black Friday – rear ut en rymdresa

CDON siktar mot stjärnorna under Black Friday – rear ut en rymdresa

Publicerat av: Redaktionen

CDON har en tradition av att erbjuda extraordinära produkter eller upplevelser i samband med Black Friday och Black Days.

CDON siktar mot stjärnorna under Black Friday – rear ut en rymdresa 3Förra året var det en äventyrsresa till Kilimanjaros topp under guidning av Renata Chlumska. 2016 fanns en Batmobile för försäljning till ett värde av 12 miljoner kronor.

Tidigare i september i år sköts Sveriges andra astronaut någonsin, Jessica Meir, ut i rymden. Nu rear CDON, i samarbete med upplevelsetjänsten GO DREAM, ut en unik rymdresa till den som vill åka på en minst sagt oförglömlig upplevelse. Ordinarie pris för kalaset går på 2 640 000 kr, i samband med Black Friday ges 264 000 kr eller 10 % i rabatt på köpet.

– På CDON vill vi att det ska finnas något för alla. Vi ville i år ge svenskar en unik möjlighet att göra något som många drömmer om – att ta sig ut i rymden. Enligt en undersökning som Norstat gjort på uppdrag av Lotto vill så många som var tredje svensk ut i rymden, och var tionde har det redan på sin bucket list. Det är förvisso långt ifrån alla som har råd med en sådan resa, men vi vill uppmärksamma att möjligheten att ta sig ut i rymden faktiskt finns, kommenterar Kristoffer Väliharju, vd på CDON

– Vi tycker det är superkul att CDON driver utvecklingen av e-handel framåt och vågar sälja den här typen av upplevelser. Oavsett om någon köper resan eller ej tror vi att det kommer att inspirera fler att följa sina rymddrömmar – nu eller i framtiden, säger Nicolai Bille Krogh, vd på GO DREAM

Black Week blir Black Days på CDON

Det är inte bara fokus på rymden i år. CDON döper om Black Friday till Black Days och förlänger kampanjen från 4 dagar till 9 dagar (24/11-2/12). Under Black Days erbjuder CDON sänkta priser på 1000-tals populära produkter inom spel, hemelektronik, film, parfym, hushållsapparater, leksaker, hörlurar och mycket mer. På Black Friday den 29 november tar kampanjen ny fart och erbjudandena bli fler. Black Days 2019 är en av CDONs största kampanjer någonsin.

Mer om rymdresan

Det unika erbjudandet har tagits fram i samarbete med GO DREAM. Innan avgången till rymden kommer passageraren att få en 3-dagar lång utbildning tillsammans med besättningen och få genomföra ett antal hälsotester. Efter att utbildningen och läkarundersökningarna är godkända kommer passageraren få ta sig till målet på 350 000 fot för att njuta utsikten av jordens vackra blå kurva.

I rymdresan som erbjuds exklusivt på CDON ingår:
-En resa till världens ände, ut i universum. Avgång sker från USA.
-Astronaututbildning
-Förberedelser inför flygning i ett ”Rocketship”
-Läkarundersökningar och medicinska tester
-Flygresa tur och retur mellan Danmark och USA
-Fem dagars vistelse på lyxhotell

Relaterade Artiklar