Hem E-HANDEL CDON lanserar CDON Awards – en prisutdelning för att lyfta framstående insatser inom ehandeln

CDON lanserar CDON Awards – en prisutdelning för att lyfta framstående insatser inom ehandeln

Publicerat av: Redaktionen

CDON meddelar att företaget lanserar CDON Awards, en gala och prisutdelning för ehandlare och partners som varit speciellt framstående under 2019.

CDON lanserar CDON Awards – en prisutdelning för att lyfta framstående insatser inom ehandeln 3Det första CDON Awards går av stapeln torsdagen den 30:e januari på Noble House i Malmö.

– Med CDON Awards vill vi lyfta svenska ehandlare och partners för deras insatser under det gångna året. Jag har länge velat lansera ett pris för ehandlare på marknadsplatsen, där mindre lokala handlare så väl som större etablerade spelare har liknande förutsättningar, säger Kristoffer Väliharju, vd på CDON.

Det första CDON Awards anordnas i anslutning med CDON Day, en inspirationsdag för ehandlare och ehandelsleverantörer där bland annat Georgi Ganev, vd för Kinnevik och Anders De La Motte, prisbelönad författare kommer att tala.

Det kommer att delas ut sex priser totalt där vinnaren utses av en intern jury från CDON. I följande kategorier kommer ett pris att delas ut: Årets Ehandlare, Årets Leverantör, Årets Tillväxt, Året Rookie, Årets Inspiratör och slutligen Årets Samarbetspartner. CDON Awards planeras bli ett årligt återkommande event för svenska ehandlare på marknadsplatsen.

– Idag har CDONs marknadsplats hundratals externa handlare och jag är övertygad om att marknadsplatsen kommer att ha en avgörande roll i den svenska ehandelns framtid. Med CDON Awards vill vi hylla våra handlare för att de tillsammans med oss går i bräschen för ehandelns utveckling, fortsätter Kristoffer Väliharju, vd på CDON.

Relaterade Artiklar