Byggvarulistan och Logiq Finfo digitaliserar byggmaterialhandeln
Hem NYHETER Byggvarulistan och Logiq Finfo digitaliserar byggmaterialhandeln

Byggvarulistan och Logiq Finfo digitaliserar byggmaterialhandeln

Publicerat av: Redaktionen

Byggvarulistan och Logiq Finfo har tecknat ett avtal om ett närmare samarbete.

Byggvarulistan och Logiq Finfo digitaliserar byggmaterialhandeln 1

På bilden fr v: Troels Hansen, VD Finfo Logiq, Magnus Svensson, CEO, Byggvarulistan och Magnus S Tönne, Sales Enablement Director, Finfo Logiq

Byggvarulistan har utvecklat tjänsten BuildFlow Connect, en plattform för att effektivisera handelsflödet mellan användare av kalkyl, projektverktyg och byggmaterialhandeln. BuildFlow ger hantverkarna möjlighet att räkna på rätt priser direkt i kalkyleringsprogrammet samt lägga korrekt order av byggmaterial direkt från det verktyg som används. Logiq Finfo möjliggör kopplingen mellan BuildFlow och Byggmaterialhandeln genom att leverera en direktkoppling till Finfodatabasen.

-Vi kopplar samman de digitala öarna och tar bort den manuella hanteringen som finns idag inom byggmaterialhandeln för ett korrekt och komplett digitalt flöde från beställare till leverantör, säger Magnus Svensson på Byggvarulistan.

Avtalet innebär att Logiq Finfo bistår Byggvarulistan BuildFlow Connect med mappning av Byggvarulistans basprodukter mot Finfodatabasen.

Logiqs EDI-tjänst kommer att förmedla EDI-transaktioner till och från BuildFlow.
Avtalet möjliggör även samarbete kring utveckling av framtida digitala tjänster inom området.

-Med digitaliseringens möjligheter ser vi att efterfrågan på Logiq Finfos unika databas med information om över 1,5 miljoner byggmaterialartiklar ständigt ökar. Samarbetet med Byggvarulistan öppnar upp för att ytterligare en grupp användare kan dra nytta av vår data för att effektivisera och automatisera sina processer, säger Magnus Tönne på Logiq Finfo.

Relaterade Artiklar