Edge och Leverantörsguiden blir Ehandel Deals i en stor satsning som ökar värdet för både e-handlare och leverantörer
Hem E-HANDEL Branschtjänsterna  Edge och Leverantörsguiden blir Ehandel Deals i en stor satsning som ökar värdet för både e-handlare och leverantörer

Branschtjänsterna  Edge och Leverantörsguiden blir Ehandel Deals i en stor satsning som ökar värdet för både e-handlare och leverantörer

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Ehandel resultatet av ett omfattande arbete att vidareutveckla de två branschtjänsterna Edge och Leverantörsguiden.

Resultatet har både blivit en tjänst och ett helt nytt namn – Ehandel Deals.

Nya Ehandel Deals kommer fortsatt att erbjuda Sveriges e-handlare de bästa leverantörerna och de mest förmånliga avtalen samtidigt som tjänsten öppnar upp för fler leverantörer och större möjligheter att marknadsföra sina erbjudanden.

Emma Lu Shen som ansvarar för tjänsten Ehandel Deals mot e-handlare förklarar:

Edge och Leverantörsguiden blir Ehandel Deals i en stor satsning som ökar värdet för både e-handlare och leverantörer

Emma Lu Shen och Alexander Thour på Ehandel är stolta över att kunna presentera en ännu bättre tjänst för e-handlare och leverantörer när Edge + Leverantörsguiden blir Ehandel Deals

“- Vi har integrerat Leverantörsguiden i nya Ehandel Deals för att skapa ett mer komplett register över leverantörer. Grundidén är fortsatt att kunna erbjuda marknadens bästa avtal och erbjudanden. Antal e-handelsföretag har ökat snabbt de senaste åren och därmed har vi möjlighet att förhandla fram ännu bättre “deals”.”

Det kommer inte att kosta något att söka bland aktuella deals och precis som tidigare behöver man bli premiumanvändare för att aktivera aktuella deals och avtal.

“- Vi har gett Ehandel Deals flera nya funktioner som vi hoppas ska uppskattas av e-handlarna”, säger Emma Lu Shen och lyfter framförallt fram den nya sökfunktionen där man kan söka på både leverantörer och deals. Emma berättar också att nya premiumanvändare får 20 % rabatt på årsavgiften (1 000 kr) fram till den 31 juli 2022″.

Alexander Thour som är ansvarig för tjänsten mot leverantörer ser flera fördelar för leverantörer med nya Ehandel Deals:

“- Med nya Ehandel Deals välkomnar vi alla leverantörer som vänder sig till e-handelsföretag. Jag ser fram emot att förhandla fram nya långsiktiga avtal och även deals som kan vara mer kampanj- eller säsongsorienterade. Målet är att kunna presentera en stor palett av avtal och deals som skapar ett stort värde för e-handelsföretagen. Högre priser och inflationen ökar värdet av en riktigt bra deal för e-handlarna”.

Leverantörskatalogen Leverantörsguiden har lyfts in i Ehandel Deals där fler nu kan ta del av leverantörernas egen företagssida där leverantörerna nu enkelt kan erbjuda nya framförhandlade avtal och deals. Populära Branschnyheter kommer framåt att erbjudas separat som en annonsprodukt och publiceras även fortsättningsvis på Ehandel.se’s startsida.

“- Ehandel Deals är ytterligare ett bra exempel på hur vi på Ehandel jobbar för att skapa nytta för e-handelsföretagen i vårt community”, säger Johan Svensson, VD på Ehandel som även avslöjar att Ehandel Deals kommer att lanseras i Norge i samband med den stora branschkonferensen NXT Nordic på Spektrum i Oslo den 11 oktober i höst.

Relaterade Artiklar