Bik Bok lanserar podcast
Hem NYHETER Bik Bok lanserar podcast

Bik Bok lanserar podcast

Publicerat av: Redaktionen

Bik Bok tar upp aktuella ämnen, kommer nära lyssnaren och blir personliga på en helt ny nivå i podcasten Life Happens.

Bik Bok lanserar podcast 2Här intervjuas inspirerande kvinnor om medgångar, motgångar och utmaningar som livet har att bjuda på. Podden kommer bland annat att ta upp ämnen som ångest, att växa upp som gatubarn, att starta eget företag och livet i modebranschen.

”Vi strävar hela tiden efter att komma närmare vår kund, skapa dialog och vara relevant i hennes vardag. Life Happens ser vi som ett viktigt steg i rätt riktning där vi skapar en arena som ger oss utrymme att prata om mycket mer än mode. ” säger Emma Hedman, Marketing Manager.

Life Happens programleds av Bik Boks sociala medier-team Maria Rogersdotter och Ane Gyllstrøm. Podden kommer inom kort finnas tillgänglig på norska och svenska iTunes, Spotify och på bikbok.com.

Nytt avsnitt släpps varannan vecka.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>