Hem E-HANDEL Autoexperten lanserar elbilsladdning hemma

Autoexperten lanserar elbilsladdning hemma

Publicerat av: Redaktionen

För att underlätta för sina kunder med laddbara bilar lanserar Autoexperten.se elbilsladdning hemma ”installerat och klart” tillsammans med installationsföretaget Glacell.

Autoexperten lanserar elbilsladdning hemma 3El- och hybridbilsägare kan nu tryggt, enkelt och smidigt köpa en laddboxslösning med montering och installation på köpet.

Med en ökad tillgång på el- och hybridbilar på marknaden ökar också efterfrågan på enkla laddningslösningar för hemmabruk. Autoexperten med lång erfarenhet att hjälpa bilägare att ta hand om sin bil erbjuder nu via sin webbshop kvalitativa, högteknologiska laddboxar för snabb och kraftfull laddning hemma. Dessutom ingår montering och installation av en fackman genom samarbete med installationsföretaget Glacell som är en del av Lambertsson.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi gör det vi är bäst på tillsammans, säger Fredrik Schäfer, projektledare på Glacell.

– Genom samarbetet med Glacell, som med sin kunskap och rikstäckande bredd är en perfekt partner för oss, gör vi det enklare för våra kunder att vara elbilsägare, säger Anders Nilsson, affärsområdeschef på Autoexperten.

Relaterade Artiklar